Ha lejárt a személyim (tegnapelőtt) és még nincs új, akkor tudok szavazni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 14:23
1/16 anonim válasza:
Lakcímkártya + érvényes egyéb fényképes igazolvány (pl. jogosítvány)
2/16 anonim válasza:
Csak ha van más fényképes azonosító igazolványod. Kérni kellett volna az okmányirodában ideiglenes személyit, illetve igazolást, akkor szavazhatnál vele.
3/16 A kérdező kommentje:
A diákigazolvány annak számít?
2009. jún. 7. 14:32
4/16 anonim válasza:
hmm.. szerintem igen, az megfelel.
5/16 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, köszi :)
Ha eláll az eső, el is indulok :)
2009. jún. 7. 14:35
6/16 anonim válasza:
Nem felel meg valószínűleg. Szerintem amit használhatsz: Szélyi igazolvány vagy útlevél vagy jogosítvány. Szerintem a diákigazolvány olyan lenne mintha bérletet akarnál adni.
8/16 anonim válasza:
az értesítőn az áll "lakóhelyet tartalmazó személyazonosító igazolvány". nos. azt hiszem, a diák megfelel ennek a kritériumnak, rajta van minden szükséges adat.
legalábbis megér egy próbát, elmenni vele.
9/16 anonim válasza:
Fényképes diákigazolványt elfogadják.
10/16 anonim válasza:
Csak személyi igazolvány, útlevél vagy 2001 utáni jogosítvány fogadható el. Ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!