Még a szörnyűséges Szíriában is népszavazást tartottak az új alkotmányról. Nálunk miért nem kellett?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy bohózatnak minősítik az egészet, de mi még egy ilyen bohózatot se kaptunk. Minden esetre ez is mutatja, hogy a mai világban mennyire evidens, hogy új alkotmányokat népszavazással kell megerősíteni. Asszad elnöknek is bőven megvan a kétharmados többsége, ő mégse hivatkozott rá, hogy felesleges a szavazás, mert ezt az alkotmányt akarták az emberek.
2012. febr. 27. 10:28
11/14 anonim válasza:
Mért ne kellett volna? Egy demokráciában kizárólag a nép akaratával lehet alkotmányt írni. Ellenkező esetben nem érvényes.
12/14 A kérdező kommentje:
Nekem a 4-es válasz tetszett a legjobban, de a többi is logikus. Még az is bejött, aki a szíriai költözést javasolja nekem, mert humornak jó. Egyébként nem költözöm, és én nem sugalltam ezzel a kérdéssel azt, hogy Szíria egy jó hely lenne. Csak azt mondtam, hogy még ott is...
2012. febr. 27. 16:19
14/14 anonim válasza:
"Vagy százezer jó harcos választ meg engem ha kell!!!!!!!!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!