Ki tölti e az Orbán kormány a 4 évét?
Még nem látom azt a politikust, aki akár a 2/3-ot is veszélyeztetné. Az ellenzék romokban. Széthúzás és vita van közöttük. Nincs egy hiteles vezető sem. A szocik minden héten szaladnak az EU-hoz árulkodni. Akár igazuk van akár nem ez szerintem undorító.
Ezzel szemben van egy vasakarattal irányított kormánypárt.
Ha sikerül a Fidesznek végrehajtani az elképzeléseit, abba beledöglünk. Ha nem sikerül abba is beledöglünk, de még jobban.
Üdvözlet a szép új Magyarországról.
3# ki mondta, hogy a nyomás itthonról jön?
Szerintem az EU-nak kb 3 percébe kerülne Orbánékat a sűlyesztőbe dobni...
Ez csak rajtunk embereken múlik, hogy tűrjük-e és bírjuk e még ezt addig, vagy kimegyünk és tényleg forradalmat csinálunk.
Nem vagyok az erőszak híve, de ebből másképp nem lesz kiút-vagyis de,most jutott eszembe,az lehet még kiút, ha megtanítanak mindenkit megélni 47e fortintból
"Szerintem az EU-nak kb 3 percébe kerülne Orbánékat a sűlyesztőbe dobni..."
Milyen jogon buktatna meg az EU egy demokratikusan választott kormányt ? Ha ezt megteheti akkor felesleges a választás, a parlament. Mindent megmondanak Brüsszelből.
Régen ezt gyarmatnak nevezték.
7# Olaszország, Görögország...nem mond semmi mi?
Demokratikusnak demokratikus ez tény, de nem gondolod, hogy a választási rendszer fura egy kicsit? Mit gondolsz Ödönke meg Rámszeszke miért jelentkezett át 2 hétre másik városba a választások alatt?
Görögországot mostantól brüsszeli hivatalnokok irányítják, akik a német és francia befektetők érdekeit képviselik.
Nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy Görögország nem független ország.
Persze ugyanezt megteheti az EU velünk is. Modern kori gyarmatosítás.
Ezután csak az a kérdés mit keresünk mi az EU-ban.
Többen gúnyolják Orbánékat a szabadságharc kifejezés miatt. Hát nem szabadságharc az, ha menekülünk a görög út elől, amely gyarmati sorba visz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!