Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik egy neonáci szervezet...

A Jobbik egy neonáci szervezet! Mit tehetünk ellenük?

Figyelt kérdés

Szavazzatok a szabadságra!

Még van 2 napunk dönteni!

Ne legyetek elnyomottak és elnyomók sem!!!!

2009. jún. 5. 14:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
32%

Miért meleg, drogos, zsidó vagy cigány az, akinek más a véleménye?

Mellesleg a Jobbik az életbe nem fog kormányozni Magyarországon, a Parlamentbe be fog jutni, de még annyi szerepe sem lesz, mint most az MDF-nek.

2009. jún. 5. 16:16
 12/27 anonim ***** válasza:
72%
előző...nem az a meleg, zsidó, cigány, drogos, aki nem szavaz a jobbikra, hanem másra szavaz, hanem az, aki az szdsz-re szavaz! arra a pártra tényleg nem szavaz más épeszű ember! de azt pl meg tudom érteni aki a fideszre fog, attól, hogy én jobbikos vagyok, mert azt át tudom érezni... de az nem, hogy miért akar valaki egy cigányokkal,melegekkel,drogosokkal teli országban lakni és ennek a gyermekét is kitenni...csk az lehet a magyarázat, hogy ő maga is az említett csoportok közül való...
2009. jún. 5. 16:51
 13/27 anonim ***** válasza:
64%
Eldöntöttem! A Jobbikra szavazok! A szabadságért!
2009. jún. 5. 16:53
 14/27 anonim válasza:
68%

Én eddig elleneztem h a barátom tagja legyen de miután hallottam Szegedi Csanád beszédét(Jobbik alelnöke),azóta tudom h nem írtani akarják a cigányságot hanem csak szocializálni, és a zsidokat sem bántják csak a magyarokat helyezik előtérbe!

Én azért kezdtem el járni hittanra mert a szüleim és a nagyszüleim ezt akarták, de egyáltalán nem bántam meg, hivő vagyok és az is leszek!Örülök h soha nem vagyok egyedül mert velem van az én egyetlen megváltó Uram!És ha ezt nem tudom meg a hittanórákon akkor most olyan lennék mint TE!

2009. jún. 5. 17:00
 15/27 anonim ***** válasza:
27%

HI!

Eddig nem tudtam, hogy ez a weblap is, az MSZP és az SZDSZ "FIZETETT" hirdetési portálja lett!

Amint e példában is látszik, a kérdések között, kormánypárti állásfoglalásokat, felhívásokat és programokat tesz közzé!

MIT TEHETÜNK ELLENE?

(Holnaptól, hál isten... kampány csend!)

2009. jún. 5. 17:53
 16/27 anonim ***** válasza:
31%
A Jobbik attól lett népszerű, amit a kormány az utóbbi 7 évben művelt. Mit tehettek a Jobbik ellen? Mondassátok le a kormányt, legyen választás és demokrácia. Ha jó a kormány, nem kellenek szélsőségek.
2009. jún. 5. 18:08
 17/27 anonim ***** válasza:
22%

a jobbik kapja be a faszomat!

ne a eu parlamentbe menjenek, hanem akkor inkább az utcára cigányokat zavargatni :D

2009. jún. 5. 18:27
 18/27 A kérdező kommentje:

Fehér heteró vagyok.

Csak olyan országban akarok élni ahol ez nem előny.

És nem kell bejelentenem magyarázatként.

Ugyanis attól senki sem lesz jobb, hogy fehérnek született.

Vagy éppen heterónak.

A bőszín és a nemi irányultság olyan dolgok amelyek nem választhatók.

Ellentétben a tanulással és művelődéssel.

Egyébként katolikus vagyok és teológiát tanultam szóval ezekben a kérdésekben vitatkozhatunk nyugodtan.

2009. jún. 5. 19:37
 19/27 anonim ***** válasza:
57%

Rég olvastam ennyi butaságot...

A Jobbik se nem neonáci,se nem újfasiszta,se nem kirekesztő...Aki ilyeneket ír róluk,azt kérem,hogy indokolja is meg,ellenkező esetben az én szememben,és más józanul gondolkodó ember szemében is ő lesz a szélsőséges.

A Jobbik igenis tett már a magyar emberekért,nem is keveset,lásd pl a Magyar Gárda működése.Látogassátok csak meg nyugodtan a honlapjukat.(www.magyargarda.hu)

Egyébként meg,ha most jól szerepelünk az ep választásokon,akkor szinte garantált,hogy bejutunk a 2010-es választásokon a Parlamentbe.Ha ez így lesz,adja az Isten,hogy így legyen,akkor minden esély megvan rá,hogy a következőt megnyerjük.Nem véletlen kapálozik az összes jelenlegi hatalmon lévő párt a Jobbik ellen.Ha jobban megfigyeled,akkor másról se szólt a kampányuk,csak a Jobbik elleni,aljas,nemtelen vádaskodásról,kidolgozott javaslatokkal egyedül a Jobbik állt elő.

"Szent meggyőződésem,hogy Magyarország kétharmada jobbbikos,csak mé nem tud róla."-Vona Gábor

2009. jún. 5. 19:43
 20/27 anonim ***** válasza:
69%
Csak egyetlenegy nyilatkozatot idézz be,ahol a Jobbik kirekesztően nyilatkozott!Mondani könnyen lehet,hogy rasszisták.Egyetlenegyszer is mondta Vona Gábor,Morvai Krisztina,Balczó Zoltán...stb.,hogy fehér heteronak lenni különbbé tesz?Várom a linket,idézetet...stb,ha nem tudsz vele szolgálni,akkor fejezd be a köpködést!
2009. jún. 5. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!