A Jobbik egy neonáci szervezet! Mit tehetünk ellenük?
Szavazzatok a szabadságra!
Még van 2 napunk dönteni!
Ne legyetek elnyomottak és elnyomók sem!!!!
Miért meleg, drogos, zsidó vagy cigány az, akinek más a véleménye?
Mellesleg a Jobbik az életbe nem fog kormányozni Magyarországon, a Parlamentbe be fog jutni, de még annyi szerepe sem lesz, mint most az MDF-nek.
Én eddig elleneztem h a barátom tagja legyen de miután hallottam Szegedi Csanád beszédét(Jobbik alelnöke),azóta tudom h nem írtani akarják a cigányságot hanem csak szocializálni, és a zsidokat sem bántják csak a magyarokat helyezik előtérbe!
Én azért kezdtem el járni hittanra mert a szüleim és a nagyszüleim ezt akarták, de egyáltalán nem bántam meg, hivő vagyok és az is leszek!Örülök h soha nem vagyok egyedül mert velem van az én egyetlen megváltó Uram!És ha ezt nem tudom meg a hittanórákon akkor most olyan lennék mint TE!
HI!
Eddig nem tudtam, hogy ez a weblap is, az MSZP és az SZDSZ "FIZETETT" hirdetési portálja lett!
Amint e példában is látszik, a kérdések között, kormánypárti állásfoglalásokat, felhívásokat és programokat tesz közzé!
MIT TEHETÜNK ELLENE?
(Holnaptól, hál isten... kampány csend!)
a jobbik kapja be a faszomat!
ne a eu parlamentbe menjenek, hanem akkor inkább az utcára cigányokat zavargatni :D
Fehér heteró vagyok.
Csak olyan országban akarok élni ahol ez nem előny.
És nem kell bejelentenem magyarázatként.
Ugyanis attól senki sem lesz jobb, hogy fehérnek született.
Vagy éppen heterónak.
A bőszín és a nemi irányultság olyan dolgok amelyek nem választhatók.
Ellentétben a tanulással és művelődéssel.
Egyébként katolikus vagyok és teológiát tanultam szóval ezekben a kérdésekben vitatkozhatunk nyugodtan.
Rég olvastam ennyi butaságot...
A Jobbik se nem neonáci,se nem újfasiszta,se nem kirekesztő...Aki ilyeneket ír róluk,azt kérem,hogy indokolja is meg,ellenkező esetben az én szememben,és más józanul gondolkodó ember szemében is ő lesz a szélsőséges.
A Jobbik igenis tett már a magyar emberekért,nem is keveset,lásd pl a Magyar Gárda működése.Látogassátok csak meg nyugodtan a honlapjukat.(www.magyargarda.hu)
Egyébként meg,ha most jól szerepelünk az ep választásokon,akkor szinte garantált,hogy bejutunk a 2010-es választásokon a Parlamentbe.Ha ez így lesz,adja az Isten,hogy így legyen,akkor minden esély megvan rá,hogy a következőt megnyerjük.Nem véletlen kapálozik az összes jelenlegi hatalmon lévő párt a Jobbik ellen.Ha jobban megfigyeled,akkor másról se szólt a kampányuk,csak a Jobbik elleni,aljas,nemtelen vádaskodásról,kidolgozott javaslatokkal egyedül a Jobbik állt elő.
"Szent meggyőződésem,hogy Magyarország kétharmada jobbbikos,csak mé nem tud róla."-Vona Gábor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!