Miért használják ki a vállalkozók a kisembereket? Miért nem lehet a csalókat megbüntetni? És elvenni a kedvüket a vállalkozástól örökre?
+ ehhez, + munkájára.
Nem ártana ahhoz a Terchez, egy helyesírás-ellenőrző program is!
Aljunk meg egy szora! Akik azzal ervelnek hogy "es az alkalmazottak miert lopjak meg a vallalkozot" az feljogosit titeket arra hogy az utolso csepp vert is kiszivjatok az emberbol?Barmok!
Fizessetek meg az alkalmazottat hogy ne szoruljon ra a lopasra.
18:58as vagyok;bocsanat a kirohanasomert.de en pl soha nem loptam a munkahelyemrol, tuloraztattak INGYEN, a fizetest nem kaptam meg idobe, es amikor megadtak 70-80% volt.Ilyenek nem egy munkahelyen elofordulnak.Es nem eleg hogy anyagi szempontbol nem vagyunk megbecsulve, de meg emberileg se mert sokszor ugy beszelnek velunk mint valami utolso senkihazi csovesekkel.
Aztan az ember hazamegy a munkahelyerol es konstatalja hogy vagy eszik vagy szamlat fizet(persze nem minden szamlat). Ez azert nem ad okot sem optimizmusra, sem egyutterzesre a vallalkozokkal szemben.
"qkker válasza:
+ ehhez, + munkájára.
Nem ártana ahhoz a Terchez, egy helyesírás-ellenőrző program is!
van.
De szerinted ez az oldal van annyira fontos hogy javítgassak.
Sz@ar a shift és ragad egy vagon gombom, gyorsan írok és nem ellenórzök.
Minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!