Nyomtatható politikai Világtérképet keresek! Segítene valaki?
Házi használatra szeretnék A4 méretű lapokból összeállítani jó minőségű térképet. Nem szükséges úthálózat, de a határok, stb igen. Nyelv angol vagy magyar.
Kerestem már de olyan amelyik nyomtatható verzió A4-ben, nem találtam. Ez tökéletesen megfelelne, nem szeretnék több ezret költeni rá. Ha esetleg más ötlet van, örülök annak is.
Köszönöm a segítséget, a Google-n kezdtem. Ha találtam volna megfelelőt, nem kértem volna segítséget.
Még egyszer: olyat keresnék amelyiken az országhatárok, nagyobb városok, tengerek, tavak, folyók nevei rajta vannak. Magyarországot meg ne lehessen letakarni egy 20forintossal, olyan méretű legyen. A linkek között nem találtam megfelelőt.
Több ezer forint egy nagyobb térkép. Hobbira, azért, hogy gyermekeimnek megmutassak valamit megtenné az ingyenes térkép is. Mert van, csak meg kellene találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!