Hol van itt az igazság? Kinek van válság? Csak annak aki megdolgozik a pénzéért, de már lassan ingyen, mert mindent elvesznek tőlünk!?
Ilyet én nem tapasztalok..
Többet kell dolgoznom igaz, de valamivel (arányaiban) több a fizetésem is.
az iagzság "odaát " van...
én is gyeden vagyok, tudom mi van, az, hogy még egyet nem szülök az tuti. nem leeht megélni, ha nem segítenének a szülők szó szeritn éhen halnánk, vagy kikapcsolnák a villanyt vagy ilyesmi. igwen, nekönk van válság gyszerű embereknek...és a nagyoknak is nyilván , mert tizedannyit keresnek mint eddig...képzeld eddig mit kerestek....!, mennyi sok pénzt, amit én egy életen át sem.
Hát persze, hogy így van, hisz valamiből kikell fizetni az államnak a havi több száz millió segélyt.. :)
Szomorú, de így van.
A fejlett demokráciák gyakorlata: az adófizető fegyelmezetten adózik, és leveri a kormányon az ezzel arányos állami szolgáltatásokat.
Ha a fél ország nem adózik, először a lógósokon kell leverni a befizetnivalót, aztán az államon az érte járó szolgáltatást. Nem ebbe az irányba haladunk - még mindig a kimenekülni nem tudó emberek adóját emelgetjük. Ki kell mondani, hogy ez így nem tisztességes. Mivel az állam össze-vissza szolgáltat, az ellenszolgáltatás sem tisztességes.
A baloldal betart a jobboldalnak, a jobboldal a baloldalnak, ezért nem fejlődünk. Így nem mehet tovább a dolog, de akkor hogyan mehet?
Úgy, hogy összetesszük a józan eszünket, és együttműködünk. Ehhez viszont több kell, mint az adók miatti morgás. A baloldal és a jobboldal tüntessen együtt az APEH ellenőrzések hatékonyságáért és az igazságos, egyenlő közteherviselésért, és a tisztességesen szolgáltató államért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!