Szerintetek mi lenne, ha 2014-ben a Jobbik kerülne hatalomra?
#27 (tegnap 23:25) :
Hasonlóan gondolom én is ezt a dolgot. Ha a cigányságtól megvonná a jobbik a támogatást, a segílyt', akkor jönne a vádaskodás, hogy rasszisták, meg hogy a lesz@rják az emberi jogokat...
Továbbá köztudott, hogy a cigány amit nem kap meg, azt elveszi. Ahogy előttem is írta a #27-es hozzászóló, a bűnözés az egekbe szökne.
Ez ott lett elb@szva, hogy mi befogadtunk boldog-boldogtalant. Ha Te ki szeretnél menni Németországba, Angliába, vagy Amerikába, akkor magasan kvalifikáltnak kell lenned, hogy dolgozhass. Mi beengedtük ide a cigányságot úgy, hogy írni olvasni nem tudtak, sőt, a jelentős részük, még a mai napig nem tud se írni, se olvasni - max a nevét ha le tudja írni. Termelő tevékenységet nem végeznek, a szolgáltatások szektorban sem tudnak elhelyezkedni, mert képzetlenek, és minden tekintetben alkalmatlanok. Továbbá a másik banális hiba az volt, hogy lépésről-lépésre egyre jobban el lettek tartva, egyre több segélyt kaptak, és hagytuk, hogy a fejünkre nőjenek holmi rasszizmust emlegetve. Ki kellett volna őket toloncolni az országból, mert nem képesek a beilleszkedésre. Nem dolgoznak. Téged akkor "fogadnak be" külföldön, ha dolgozol! Ahhoz, hogy jobb országokba tudj menni, ahhoz még magasan kvalifikáltnak is kell lenned. Ellenben mi eltartunk egy egész népcsoportot, amely az összlakosság (szerintem már több, mint) negyedét teszi ki, dolgozni nem éri meg nekik, mert jobban élnek a támogatásokból, és segélyekből, az árvaházas sztorikról nem is beszélve, továbbá belterjesek (ami mondjuk, esetükben nem is baj), de ennek okán leszázalékoltatják magukat, és továbbra is ingyenélők.
Nem vagyok jobbikos, és nem is szeretném a jobbikot az ország élén látni, ahogy a mostani pártok egyikét sem.
Remélem sikerült elég érvet felhoznom ahhoz, hogy ne lehessen kapásból rám ragasztani a rasszista jelzőt. Úgy érzem amiket leírtam, azok olyan érvek, amelyek stabil lábakon állnak, és köztudott dolgok. Igyekeztem tényeket írni.
Ezeket a dolgokat sehol sem tűrik, sem Európában, sem másutt. Ha valaki külföldre megy, akkor azt azért teszi, mert neki jobb Ott, mint Itt! Ha ők idejöttek, az azt jelenti, hogy nekik jobb itt, mint másutt. Ezért meg kell dolgozni, és ki kell érdemelni. Ugyanazok a játékszabályok vonatkoznak rájuk, mint bárki másra.
Egy darabig eljátszották, hogy addig cigányok voltak, amikor éppen úgy kedvezett, aztán amikor meg máshogy alakult, akkor meg azt, hogy ők bizony magyarok, mert már évszázadok óta itt élnek. Amióta ez nem megy, azóta megy a "rasszistázás". Vicc.
"Megszűnne a munkanélküliség és helyreállna az ország stabilitása valamint a közbiztonság."
Ezt kifejtenéd bővebben, felsorolva azokat az intézkedéseket, amik ehhez vezetnek?
Cigány polgárháború? Ugyan már. Féltik a szaros életüket, sose háborúznának. Inkább elhagyják az országot és oda mennek ahol még lehet élősködni
Rengeteg válasz elhangzott, ki ilyen, ki olyan véleménnyel állt elő. Nos lehet annak van igaza, hogy tök mindegy ki kerül hatalomra, mindenki ugyanazt fogja csinálni. Felszedik magukat. Pedig télleg ráférne már Magyarországra egy olyan kormány aki igenis az állampolgárok javait szolgálja, és nem a pénzéhség tör ki rajtuk. Nem tudom lesz-e ilyen.
A cigányságról pedig. Úgy hallottam, hogy egyre jobban nő a kisebbség aránya. Míg a Magyar ember nem mer gyereket vállalni, mert nem tudja miből eltartani stb. addig a cigányok sorba szülik a gyerekeket. Úgy tudom hogy 2006-7-re már elérte a lakosság 10%-át. Azaz megközelítőleg 1 millió főt. Ígyis nagyon rossz helyzetben van az ország, mivel egyre több a nyugdíjas, a rokkantnyugdíjas, és ellenben nagyon kevés a fiatal. Egyre kevesebb fiatalnak kell eltartani az egyre több nyugdíjast, munkanélkülit segélyből élőt. Ezért nincs az államkasszában sem úgy pénz sem..
Szerintem ezért hozták vissza ismét a 3 éves szakmunkásképzőt, valamint ezért akarják visszaszorítani az értelmiség arányát hogy minél több szakmunkás lehessen.
Végigolvasva a válaszokat egyértelmű hogy (hála istennek) több a reális gondolkodású ember mint a retardált.
Mivel lesz jobb ha 2014-ben a Jobbik nyeri a választást?
Lesz magyar gárda, Csendőrség, megduplázódik a rendőrállomány és a katonaság, kilépünk az EU-ból, elzavarjuk a multikat a p....-ba, megtagadjuk az államadósság törlesztését,bezárjuk az országhatárokat,elzavarjuk a cigányt zsidót, és épül szálasi álom nyilasmagyarországa !?
Hűűűű de jó lesz nekünk!
hát legalább javul a közbiztonság (ahogy a jobbikos hazafiak mondák) mert lesz gárda meg minden.
De kenyér, munka , pénz, honnan lesz?
# 38/38 nem nézek tévét egyáltalán. az elmém sem tűnik betegnek, bár még nem vizsgáltak :D
szerintem ha a jobbik hatalomra kerülne, minden szomszédos országunkkal véglegesen megromlana a viszony, ergo akár háború is kitörhetne. ebben pedig 1000%, hogy veszítenénk, mert az EU kiállna a tagállamaiért.
szerintetek hogy magyarázná el a jobbik a nagymagyarország matricás szavazóbázisának, hogy gazdasági okokból úgy döntöttünk, mégsem állítjuk vissza a trianon előtti határokat? sehogy, pláne hogy a 100. évforduló is közeledik...
és többek közt ezért tartom a jobbikot szarnak. mert olyan dolgokat képvisel, ami semmi fejlődést nem hoz, hiszen pl európában gyakorlatilag nincsenek is országhatárok. mennyiben visz minket előre, ha elkezdünk megint trianonnal foglalkozni?
"Ha Te ki szeretnél menni Németországba, Angliába, vagy Amerikába, akkor magasan kvalifikáltnak kell lenned, hogy dolgozhass."
Ez hülyeség ! A nyugati országokban sokkal képzetlenebbek az emberek, csak ott ugye van a pénz, mert ott már teljes mértékben a nagytőkék irányítanak... Nem furcsa, hogy mi azt tanuljuk általános iskolában, amit ők középiskolában? Mi csak olcsó munka erő vagyunk a számukra... Sokkal többet ér a mi munka erőnk, csak elhitették velünk hogy egy semmit nem érő szar nemzet vagyunk, akik nem jók semmire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!