Kérdés a jobb oldalt fikázókhoz: Éjjel tartasz hazafelé, be kell menned egy szűk, sötét utcába, mikor mernél bemenni?
Én magából Jobbik programjából tájékozódtam.
Veszélyes az országunkra az államosítás és a multik kiűzése. Jó hosszútávon tényleg megerősödhet a gazdaság, de ezt azoknak mond, akiket a multik majd kirúgnak. Vagy azoknak, akik nem tudnak többet olcsó terméket venni az Auchanban, Tescóban stb.
Veszélyes az állampolgárok alapvető szabadságjogaira. Betiltják a szerintük népbutító tévéműsorokat és adókat, megtiltják az abortuszt és a mesterséges meddővé tételt, bevezetik a kötelező hittant. Folytassam még?
Jó, én sem akarok SZDSZ-t, de totális diktatúrát sem. Mégpedig ez az.
Előzöhöz:
Szerinted hogy reagálna a világ, ha néhány stratégiailag fontos ágazatot államosítanánk? Néha bele kéne gondolni egy-egy dolog következményeibe is. Ezek utána ki akarna nálunk befektetni? Vagy annyira sok a pénzünk, hogy elvagyunk külföldi tőke nélkül is? Hány forint lesz majd egy euró? 400, 500, 600?
Szia!
Leginkább egyik esetben sem mernék bemenni.
Nekem alapjáraton a csoportosulástól van hidegrázásom, ahol ennyi ember összejön, ott előbb-utóbb lesz valami.
Utolsó előtti, látszik mennyire elvakult vagy a kis hátrányos helyzetűekhez :D
A gárdistáktól meg miért kéne félni?! Nem ők követik el a gyilkosságokat, ők csak tüntetnek.. hallottatok ugye az uzsorásokról? :D Ha nem nézzetek utána..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!