Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kérdés a jobb oldalt fikázókho...

Kérdés a jobb oldalt fikázókhoz: Éjjel tartasz hazafelé, be kell menned egy szűk, sötét utcába, mikor mernél bemenni?

Figyelt kérdés
Ha 50 Gárdista, vagy ha 50 "hátrányos helyzetű" fiatal tartózkodik ott?
2009. jún. 3. 22:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Én magából Jobbik programjából tájékozódtam.

Veszélyes az országunkra az államosítás és a multik kiűzése. Jó hosszútávon tényleg megerősödhet a gazdaság, de ezt azoknak mond, akiket a multik majd kirúgnak. Vagy azoknak, akik nem tudnak többet olcsó terméket venni az Auchanban, Tescóban stb.

Veszélyes az állampolgárok alapvető szabadságjogaira. Betiltják a szerintük népbutító tévéműsorokat és adókat, megtiltják az abortuszt és a mesterséges meddővé tételt, bevezetik a kötelező hittant. Folytassam még?

Jó, én sem akarok SZDSZ-t, de totális diktatúrát sem. Mégpedig ez az.

2009. jún. 4. 01:13
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Előzöhöz:

Szerinted hogy reagálna a világ, ha néhány stratégiailag fontos ágazatot államosítanánk? Néha bele kéne gondolni egy-egy dolog következményeibe is. Ezek utána ki akarna nálunk befektetni? Vagy annyira sok a pénzünk, hogy elvagyunk külföldi tőke nélkül is? Hány forint lesz majd egy euró? 400, 500, 600?

2009. jún. 4. 01:15
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nyugodt szívvel bemennék az 50 gárdista utcájába. Van egy gárdista ismerősöm, tudom, hogy nem balhéznak. Egyszerűen csak szeretik a hazájukat. Ma már ez is szélsőségnek minősül.
2009. jún. 4. 01:33
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Leginkább egyik esetben sem mernék bemenni.

Nekem alapjáraton a csoportosulástól van hidegrázásom, ahol ennyi ember összejön, ott előbb-utóbb lesz valami.

2009. jún. 4. 08:32
 15/19 anonim ***** válasza:
16%
nem olvastam végig a hozzászólásokat! Én nem mernék bemenni egy olyan utcába, ahol 50 gárdista van. Ne kérdezd miért, de engem félelemmel tölt el, már az is, ha csak a tévében meglátom a gárdistákat. Ez van. Nem vagyok se jobbos, se baloldali, az is gondot okoz nekem, hogy hetedikén egyáltalán melyik pártra szavazzak! Kérdező! Szerinted a szociális munkás mit csinál? Mert ő nyilván gond nélkül megközeliti ezeket a hátrányos helyzetű embereket. Én azt mondom nem kell annyira félni, viszont félkatonai alakulatokra sincsen szükség, amivel rettegésben tartják az embereket. Nem mindenki csak jó, vagy csak rossz.
2009. jún. 4. 08:46
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
előző, akkor ennyi erővel félsz a rendőröktől is? mert valahogy engem biztonságérzettel tölt el a látványuk...ahogy a gárdistáké is meg a polgárőröké is
2009. jún. 4. 11:37
 17/19 anonim ***** válasza:
63%

Utolsó előtti, látszik mennyire elvakult vagy a kis hátrányos helyzetűekhez :D

A gárdistáktól meg miért kéne félni?! Nem ők követik el a gyilkosságokat, ők csak tüntetnek.. hallottatok ugye az uzsorásokról? :D Ha nem nézzetek utána..

2009. jún. 4. 15:53
 18/19 anonim ***** válasza:
50 "hátrányos helyzetű" fiatal utcájába biztos nem!Gárdisták még nem bántottak,inkább arra.
2009. jún. 4. 20:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Inkább hátrafelé, mert ahol 50 gárdista áll szemben 50 hátrányos helyzetűvel ott sok jó nem sülhet ki.
2009. szept. 16. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!