Mit gondoltok arról, hogy Magyarország gazdasága 2005 és 2010 között mindössze 2,5%-kal bővült?
Íme, Magyarország 2005 és 2010 között mindössze 2,5%-ot nőtt. Míg Csehország 21,1%-ot! Lengyelország 30,2%-ot! Szlovákia 34%-ot!
"Szlovákia 34%-ot!"
És mit értek el vele? Rosszabb helyzetben vannak mint mi!Lengyelországban sokkal nagyobb a munkanélküliség mint nálunk!
"Az akkori gazdasági baklövésekért mások voltak a felelősek."
Nincs is gazdasági világválság mi?Nem is volt?
00:12 kolopele
"Sz1u, ez már gyűlölködés a részedről"
Nem tagadom, valóban! Kezdek én is radikalizálódni... :)
"Abban az időben nem Orbán volt a miniszterelnök"
Mint írtam "akár ellenzékben is". Valamikor régebben írtam egy autós hasonlatot. A lényege az volt, hogy nehéz úgy vezetni egy autót, ha közben a kormányt rángatja valaki. Nahhh... Viktor kézzel-lábbal rángatta azt a bizonyos kormányt! Értsd: uszítás, kordonbontás, árulkodás, hazudozás, hitegetés...stb.
"Az akkori gazdasági baklövésekért mások voltak a felelősek."
Tedd a megfelelő helyre az "is" kötőszót és tökéletesen igaz lesz a mondatod.
"Nincs is gazdasági világválság mi?Nem is volt?"
Így van. Az csak az usában volt, ott is néhány hónap alatt lecsengett. Amit ti annak hívtok, az a kapitalizmus hanyatlása az erőforrások felélése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!