Jól értem, hogy ha reggel Mágnás Mihályt a yachton az asszony jól rántja le akkor akár erősödik a forint, de ha nem nyeli le akkor gyengülhet is?
Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 19:23
11/14 anonim válasza:
LOL :D
jó kérdés, sztem igen. Itt már rég nem a magunk ura vagyunk, ha arra gondolsz. Tavaly egy osztrák bankár majdnem csődbevitte Magyarországot. De h a kérdésednél maradjunk sztem nem attól függ h az asszony, hanem h a politikusaink bekapják-e a nyugati f*szt.
12/14 anonim válasza:
" Lásd. a Nokia példáját."
el vagy tévedve ember, a Nokia nem a gonosz Orbán miatt vonult ki, hanem mert Kínában egy csomag cukorkáért elvégzik azt a munkát, amiért itthon havi 100 rongyot kéne fizetni.
13/14 anonim válasza:
-"Magyarország rendelkezik a világ valószinűleg legnagyob édesvízi készletével (sós vízből sokkal nehezebb ivóvizet előállítani)."
Tudod van egy kis ország ami elbújik északon az USA környékén van a neve Kanada.Szerintem nekik több édesvizük van.
És nem attól függ amit mondtál....
14/14 ekeke válasza:
A világot kormányzók szerint engedetlenkedünk, úgyhogy kell egy kis pofozás. Ha folytatnánk, akkor a kedves sajtóribancok majd leszervezik a hangulatot, a tömegtüntetéseket, lemondatásokat, persze a sztrájkhullám a legjobb, mert addig nincs termelés, milliárdos károk minden nap. Ezt nevezik demokráciának, amikor a pénzhatalom úgy vezeti a szavazati joggal rendelkező csürhét, mint Mari nénit a mosóporreklám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!