Mit tudna tenni a kormány ha polgári engedetlenség alakulna ki egy jelentős réteg körében, akik nem lennének hajlandóak adót fizetni, de hogy ne legyen gáz letétbe helyeznék az összeget egy bankba?
nem akarsz adót fizetni, kérdező?
De akkor ne is tartsd a markodat utána sem fizetésért, sem segélyért, vagy nyugdíjért, sem egészségügyi ellátásért, sem tömegközlekedésért, sem a gyerekeid iskoláztatásáért stb.
De sok kommunista lelkű emberke írogat ide :(
"De akkor ne is tartsd a markodat utána sem fizetésért, sem segélyért, vagy nyugdíjért, sem egészségügyi ellátásért, sem tömegközlekedésért, sem a gyerekeid iskoláztatásáért stb.
Miért is?
Fizettem én az elmúlt 20évben elég sokat.
Akkor azt ki adja vissza, ha nem az állam?
"De sok kommunista lelkű emberke írogat ide :(
Lehet sok sok millió magyar, úgy 6 -7 millió élete jobb lenne.
Mert ez nem kapitalizmus, akár hogy is hízelegsz magadnak, hanem imperializmus.
""Kérdező, miért veszed magadra amiket leírtam? Sok ember van ilyen, még a rokonaim között is, ez nem rólad szólt. A sértegetésed alapján viszont úgy gondolom nem véletlenül tartasz ott ahol. Egy 50 éves ember vagyok, nem egy fiatal újgazdag. Te mennyi vagy?
Csak azért mert én vagyok a kérdező és te álltalánosítassz!
44 éves.
Felsőfokú műszaki, több szakvizsgával.
Van találmányom is, "igaz csak rajzon" csak szerencsém nem volt soha, vagy lehet nagy a pofám.
Nem, nem vagyok már tacskó, csak elegem van ebből az országból! Legutoljára min t felelős műszakinak 120e nettót ajánlottak! Érted, felelős! Ide jutottunk.
Az első munkám egy meglévő épűlethez építendő és azzal nyaktaggal illeszkedő kivitel lettvolna, ami ugyen nem éppen a legegyszerűbb! De mindegy.
Van egy legó szerű könnyűszerkezet kialakításom, nem szabadalom, mert nincs levédetve "sokba van".
Minden panel néhány alapszerszámmal összeilleszthető, kialakítva a szigetelés és a gépészet helye már a műhelyben. Olcsó és gyors. Egy 100m2 es átlagos épület cak pak 1,5 hó amiből a beton kötése a leghosszabb és azonkívűl csak száraz építészet szinte minden.
Eleinte kerestem befektetőket, de nem voltak. Így még prototipúsom sincs, és gyanítom hogy soha nem is lesz.
De nem is érdekel mert nem vagyok nagyravágyó.
De az hogy már megélni sem nagyon lehet, az azért már túlzás!
"Mert ez nem kapitalizmus, akár hogy is hízelegsz magadnak, hanem imperializmus."
Ugyan dehogy. Ez a kádári potyaleső szocializmus, ami máig él Magyarországon.
A 19-esnek is igaza van. Meg a másik az, ha meg is oldható, hogy ne fizesd, akkor rohadtul nem érdekel senkit, hogy te akartad, meg letétbe van, meg a fszom tudja. Megbüntetnek és kész.
Na meg, ha nem fizetünk adót, tönkre megy minden és vagy nem lesz, vagy jön valami külföldi/"gazdag ember" aki jó pénzért majd megszervezi nekünk. Akkor meg az lesz a bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!