Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják ránk hogy...

Miért mondják ránk hogy parasztok?

Figyelt kérdés
Gondolom tudjátok kik mondják?
2009. jún. 3. 14:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

20:41 Nemcsak minkdet, mások is megszenvednek velük! Persze ez nem enyhíti a mi szenvedéseinket.

Egyébként engem még nem hívtak parasztnak, csak büdös magyarnak. Magyarnak magyar vagyok, ez igaz, de hogy büdös?! :)

2009. jún. 3. 20:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Mert a kommunista rezsim felszaporította őket a családi pótlékkal meg a segélyekkel, ingyen lakásokkal. Kár volt, a gyerekeink isszák meg a levét.

Múltkor a rádióban hallottam, KSH adat: az elmúlt 100 évben 9-szeresére szaporodtak. Csak egyszer kell még 100 év elteljen...

A politikának (hatalmon lévőknek) meg jól jön az egész. Ha valamiről el kell terelni a figyelmet, elég egy kis cigányellenességet a médián keresztüllengetni, van miről vitázni hetekig.

2009. jún. 4. 01:02
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

"Nem tudom, miért minket áldott meg a Jóisten egy ilyen ötszázezres (????) kisebbséggel."

Hát ilyen a sors. A románokat meg a Jóisten egy ilyen másfélmilliós (????!!!!????) magyar kisebbséggel áldotta meg!!!

2009. jún. 4. 06:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom, miért minket áldott meg a Jóisten egy ilyen ötszázezres (????) kisebbséggel."

Hát ilyen a sors. A románokat meg a Jóisten egy ilyen másfélmilliós (????!!!!????) magyar kisebbséggel áldotta meg!!!"

A világegyetem és az emberi hülyeség határtalan.Az utóbbiban nem vagyok biztos./Einstein.

A cigányok a XV. században vándoroltak be Magyarországra.

"Hálából" most irtják az emereket(Veszprém, Olaszliszka stb.)

A románok a XII. században kezdtek bevándorolni a Magyar Királyság területére. Elszaporodtak és ármámyos politikájuk révén 103.000 négyzetkilométernyi országrészt raboltak el Trianonban a befogadó Magyar Királyságtól.

E terület másfélmilliós lakossága a valódi lakosság.

A két világháború között létezett Romániában telepitési és kolonizálási minisztérium. Ez azóta is folytatódik.

Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik.

2009. jún. 4. 07:28
 15/15 anonim ***** válasza:
56%

Hát igen, a Románokat inkább trianon áldotta meg ezzel, bár ha annyira zavarta volna őket az, hogy kapnak néhány magyar embert, akkor biztos mondták volna, hogy nem bocs, inkább tartsátok meg Erdélyt, dehát nem mondták, úgyhogy annyira mégsem bánják.

De tényleg kedves előttem előtt szóla, te hol kóboroltál történelem órán?

2009. jún. 4. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!