Ki az a Budaházy?
Ki az az ember? Miért tisztelik őt ennyire a hungaristák? Mit tett?
Nem linket kérek, hanem egy rövid bemutatást!
Aki csak provokálni, kötekedni jön, az el se olvassa a kérdést!
Kedves első!
Már írtam, hogy nem linket kérek, de köszönöm!
" de az is bőven tiszteletreméltó ha az ember tűzön vízen át kiáll az igazáért."
Háh, azért az előzetesben levették a nagy arcát. Mióta kiengedték már annyira nem is érdekli az igaza :D.
"Szabadságharcos, a Magyar Nemzet megmentője.
"
:D Olyan harcos aki fotón sem látott fegyvert és 2 év előzetes elég ahhoz, hogy jó kisfiút varázsoljanak belőle. A Magyar Nemzetet meg kellett menteni? Miért mi lett az újsággal?
Sem cionista,sem magyargyűlölő nem vagyok. De Budaházy valóban bűnöző! A TV-székház felgyújtásában,és a belváros szétverésében is nagy szerepe volt.
Csak néhány "nagymagyar" tartja őt hősnek.
"Szerintem csak egy egyszerű
terrorista"
Tudod minden éremnek két oldala van. Nekded az Al Kaida a terrorista, nekem amerika és izrael. Azért gondolod ezt, mert beléd és a többi birkába is beleszugerálták ezt az ideológiát. És mint tudjuk, mindig azok a nézetek érvényesűlnek amiket többen elhisznek. Jelenesetben hogy ki a valódi terrosista: aki családok milliót tette tökre, kilövette egy csomó ember szemét vagy aki nem nézi ölbe tett kézzel. A szabadságharcosok sosem megalkuvók voltak mint ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!