Vasárnap elmentek választani?
Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 09:02
11/16 anonim válasza:
Én voltam az egyik"nem"-es.
Nemmel szavaztam a csatlakozásra, az után pedig a részvételemmel nem akarom (magam előtt) legitimizálni a tagságunkat.
12/16 anonim válasza:
Elmegyek, de nem tudom, kire szavazok...
Akikre biztos, hogy nem: MSZP, SZDSZ, MCF, LMP, Munkáspárt...
13/16 anonim válasza:
én voltam az egyik nem-mel szavazó. Azért nem megyek el, mert egyik pártot sem támogatom. Követem a politikai életet, de egyik sem szimpatikus. Az mszp nem látja be, hogy kisebbségben nem tud kormányozni, és utána is egy éven át erőltették még a dolgot. A fidesz még a válság ellenére sem volt hajlandó együttműködni, pedig az ország érdeke az lett volna hogy együttműködjenek. (mert nyilvánvaló volt h nem lesznek előrehozott választások és nem is lettek), az szdsz sem a saját programjával villog, hanem azzal h a másik rosszabb. Ez igaz, de két rossz közül én nem választok. Az álomvilágban élő pártokat meg hagyjuk (akik még csak most születtek de már úgy hazudnak mint a nagyok, megy a demagógia ezerrel). Én legközelebb akkor megyek szavazni ha lesz olyan párt akire úgy érzem hogy megérdemlik a bizalmat, de eddig ilyet egyik sem mutatott fel.
14/16 anonim válasza:
IGEN! Csak a szülés állhat az utamba!
15/16 anonim válasza:
K: Vasárnap elmentek szavazni? Ez egy eldöntendő kérdés. Két válaszlehetőség van: Igen / nem. Ehhez képest a nem-es válaszok nagyrésze haszontalannak van ítélve. Mégis miért? Azért sajnos mert az embereknek ennyi eszük van, aki nem azt avéleményt mondja amire Ő kíváncsi az sz*r. És iylenek mennek el szavazni. Grat!
16/16 anonim válasza:
Nem, mert nincs olyan, akire felelősségem teljes tudatában le merném adni a voksomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!