Havi 47 ezer forintból jól meg lehet ma Magyarországon élni? Ezt, hogy értette Matolcsy?
Ez a pofátlanság erősen hasonlít ahhoz a mondáshoz, amit a legenda hol Marie Antoinette-nek, hol édesanyjának – Mária Terézia királynőnek tulajdonit, mely szerint „S'ils n'ont pas de pain, qu'ils mangent de la brioche.”( Ha nincs kenyerük, egyenek kalácsot – A „Mária Teréziás” Változatban: Nincs a magyaroknak kenyerük? Akkor egyenek kalácsot!)
Ha elhangzott, ha nem egy közös vonás van bennük: Matolcsy Györgynek is annyi köze van a néphez, mint XVI. Lajos francia király feleségének, akit azután a férjével együtt, le is fejeztek.
Marie Antoinette legszelídebb minősítése egyébként valahogy így fogalmazódott meg: „Mélységes életidegenségről, tájékozatlanságról árulkodó ostoba”.
"" Külön válasz Miniszter Úr 02:07 01:15-ös közbeszólására:
Fel tetszett riadni ezen a hajnali órán, hogy már arra sem tetszik emlékezni, hogy mit mondott eredetileg?
A napi 47 ezer (havi 1 millió 410 ezer) forint - hacsak nem a saját nettó fizetésére gondolt - pedig igazságtalanul sok lenne, mert ennyit nem bír ki a gazdaság!"" (Nálam a dupla idézőjel helyettesítette a D-t!)
Ja és még ez a pofátlanság netovábja:
Matolcsy a bruttó 1,1 millió forint miniszteri illetménye mellé a Heti Választól havi 50 ezer forint javadalmazásban részesül.
Kedves Kérdező!
Ezt kiforgatták!
Aki figyelmesen végighallgatja még egyszer
http://www.youtube.com/watch?v=Pk8yssJLWIk&feature=related
az rájön,hogy NEM EZT MONDTA!!!!!!!!!!!!!
tegnap 13:52
Ugyanazt hallottuk? Meg lehet élni!!! És a poén, hogy azt nem mondják, hogy ez a 47 ezer a fidesz előtt 61000 volt.
Kedves Kérdező!!!
Én vagy 10x figyelmesen végighallgattam, és nekem nem ez jött le..!
,,szerény de biztonságos megélhetés felé,, ....!
Most megint meghallgattam...
Magyarul ez a 47 ezer forint a biztonságos megélhetés FELÉ VEZET!! Az nem ugyan az, mint hogy meg lehet belőle élni..!
Kérlek reagálj vissza! xd xd xd xd xd :D
Köszönöm Szépen! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!