Mit javasolnál, mit mondjon el, illetve mit szeretnél hallani Orbán Viktor a 2012. február 7. -i beszédében?
Azt,hogy nem hitegetik a gyerekeseket,hogy jobbra fordul a sorsuk amint kifogynak a nyugdíjasok,mert a Kádár rendszerből még ittmaratt nyugisoknak a pénzecskéjét három havonta emelgeti,nehogy vitamin hiányban szenvedjenek és nehogy netudjanak a boltba naponta vásárolni.
A gyerekeseket pedig csak húsz éve nézik hülyének,bármely kormány van hatalmon.
Minden tőrvényt meglehet változtatni,akkor a nyugdíj törvényt miért nem.
Miért kötelező az ő orvosi és gyógyszer ellátását finanszírozni,míg a gyerekeink vitaminhoz jutása levan szarva.
Azt várom ORBÁN úrtól,hogy a jővő generációjára költi ezentúl azt a pénzt amit eddig a nyugdíjasoknak adott oda.
Negyed magammal egy átlagos nyugdíjas jövedelméből élünk.
Felemelhetné újra a minimálbért a duplájára/mint-1999/.
A családi pótlékkal pedig kitörölhetné a valagát.
Én ezt mondtam volna:
" Kedves Hozzá nem értő Kibicek! Amelyik kutyának nem rázzák a láncát NE UGASSON! Egyetlen egy ember se tett utalást az átvett örökségről, annak elfogadható szintű kezeléséről.
Mind ezek tudatában üres pufogtatások azok amik hozzám eljutnak."
A Magyar nemzeti Bankot függetlenítem a nemzetközi pénzhatalmi rendszertől és állami irányítás alatt a Magyar Állam visszaveszi a pénzkibocsátás jogát.
Ezentúl a kereskedelmi bankok csak 100%-os fedezet mellett adhatnak kölcsönt.
Halábüntetést visszaállítjuk, segélyezést megszüntetjük, milliárdos vagyonokat elkobozzuk, komcsikat internáljuk...
De szép is lenne!
Azt hogy: Kedves Testvéreim! Gazdasági fellendülés érkezett USA felől, ami a következőket eredményezte:
- a benzinár 420 forintról 120 forintra csökkent
- mindenki ötször annyit fog keresni, mint amennyit eddig keresett
- a tömegközlekedés felgyorsul
- ki lesznek takarítva a városok, és falvak egyaránt
- rengeteget tudjuk fejleszteni az országot
- és minden olyan törvényt megszüntetek, ami baromság
Ez így jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!