A hiradoban hallottam hogy aki 216. 000 forint felett keres az jobban jar. Csak kivancsisagbol kik azok, mik azok a szakmak akik ennyi penzt keresnek?
Van egy viszonylag közeli ismerősöm, gyermekkori "barátom", aki netto 200 000 Forintot keres...
... vajon mi a szakmája?
NEMZETKÖZILEG ELISMERT AGYKUTATÓ!!!
(Ez nem vicc!!!)
# 5!
Adnék én anyádnak olyan 400-egynehány ezres közalkalmazotti fizetést színházi munkáért, hogy megzavarodna!
Levinném 100.000-re meg 3 rászoruló magyar családfőnek adnék 100-100 ezret munka ellenében!
tegnap 23:36
azért az nem semmi, hogy más édesanyját szidod, csak így ismeretlenül. Beteg.
14
Hol is szidtam?
15
Mi a bajod?
Az a bajom, hogy süt belőled az irigység és a dilettantizmus.
"Levinném 100.000-re meg 3 rászoruló magyar családfőnek adnék 100-100 ezret munka ellenében!"
Ezzel annyi baj van, hogy nem viheted le, nem is tudod, hogy mit csinál, valószínűleg megérdemli, színházban nehéz jót alkotni. A családoknak pedig nem kell adni egy fityinget se más pénzéből, munka ellenében munkabért kell kapniuk, ami valószínűleg szintén több lesz, mint 100 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!