Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kérdezik olyan sokan...

Miért kérdezik olyan sokan hogy X, Y politikus zsidó-e?

Figyelt kérdés
egy kicsit se unalmas már állandóan ilyen baromságokon az agyatokat rágni?

2012. febr. 1. 15:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
70%

Azért hogy szavazzanak -e rá.

"egy kicsit se unalmas már állandóan ilyen baromságokon az agyatokat rágni?"

Nem hiszen egy politikus esetében ez az elsődleges szempont.

2012. febr. 1. 15:48
 2/23 anonim ***** válasza:

Nem igazán tudom eldönteni, hogy zsidó politikus vagy és azért, vagy mert elfogadó ember vagy és azért tetted fel a kérdést!?

Azt hiszem még gondolkodom..

2012. febr. 1. 15:52
 3/23 anonim ***** válasza:
53%
Áh, a magyar széljobbosokat ez élteti.
2012. febr. 1. 16:07
 4/23 A kérdező kommentje:
és mi van ha egyszerűen arról van szó hogy egy átlagos egyetemista vagyok, és mondjuk már egyszerűen unom azt hogy évek óta jelen van az a tendencia hogy az emberek kijelentik arról a politikusról aki nem tetszik nekik hogy biztosan zsidó, másrészt pedig akárhányszor feljövök ide biztos hogy elhangzik minden héten legalább egy kérdés arról hogy a jelenlegi első számú nemkívánatos politikai személy vajon zsidó-e, még akkor is ha azért elég biztos jelei is vannak annak hogy nem az.
2012. febr. 1. 16:09
 5/23 A kérdező kommentje:
és hozzáteszem, nem vagyok zsidó. de tudja a fasz, nyilván úgyse számít ez, mert ha nem értek egyet az elveitekkel akkor már feltehetően mégiscsak az kell hogy legyek
2012. febr. 1. 16:13
 6/23 anonim ***** válasza:
40%
Mert ha zsidó, akkor valószínűleg cionista(nem minden esetben), és köztudottan a cionisták kártékonyak az országra.
2012. febr. 1. 16:14
 7/23 anonim ***** válasza:
71%

2. vagyok!

Passz...Én letojom az egészet, a szísűjob manipulációja az egész.

2012. febr. 1. 16:16
 8/23 Sz1u ***** válasza:
63%

Kérdező!

Mert kell az ellenségkép! Egyszerűbb a saját bénaságát rákenni a másikra. A zsidózás, ill. a cigányozás mindig kéznél van. Egyfajta alap. Etalon.

2012. febr. 1. 16:24
 9/23 anonim ***** válasza:
68%
A legigazabb ember az, aki saját magát hibáztatja, van önkritikája. Sajnos a jobbikosokból ez hiányzik a leginkább.
2012. febr. 1. 16:28
 10/23 A kérdező kommentje:
igen egyetértek veled 16:28-as. ahogy elnéztem eddig a jobbikosokat videókon vagy az utcán amint meneteltek a rendezvényükre, erősen kialakult bennem az a nézet hogy ezek közül jó párnak bizony a szeme sem áll jól és hiába beszélnek annyit a nemzeti összetartozás fontosságáról, velük semmiféleképpen nem tudnék bármiféle szívből lángra lobbanó összefogást elképzelni
2012. febr. 1. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!