Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tiltja be a Jobbik...

Miért nem tiltja be a Jobbik a dohányzást is?

Figyelt kérdés
Köztudott, hogy impotenciát okoz és súlyosan károsítja a magzatot! Ezzel pedig jelentősen hozzájárul a népesség csökkenéséhez. Ha valóban a népesség növelése a cél mindenek felett, akkor ne csak az abortuszt és az elköttetést tiltsuk, hanem a dohányzást is! Ha már lúd, legyen kövér!
2009. máj. 31. 02:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Jövő év elején kerül a parlament elé a dohányzás tiltásáról szóló törvénytervezet, ha addig lesz ősszel előrehozott választás és a Jobbik bejut a parlamentbe akkor megismerhetjük a véleményét, de ha nem lesz választás, a mai parlamenti pártok is megszavazzák a tiltást én úgy tudom.

Persze ez nem teljes tiltás, hanem éttermekből való kitiltás, buszmegállók, aluljárók, olyan helyek ahol sokan vannak együtt bezárt helyiségben.

Kocsmákból szerintem Magyarországon nem lehet kitiltani államilag, úgy értem, hogy nincs értelme mert megszegik az emberek. De én nem is tartom annyira jó ötletnek a tiltást - annak ellenére, hogy utálom a füstöt - , én abban bízok, hogy a dohányos emberek és a kocsmák üzemeltetői meg tudnak állapodni abban, hogy dohányzás csak kint. Ismerek sok ilyen helyet és nincsen ebből gond. Külföldön, pl. Angliában tilos a dohányzás a pubokban és nem hallottam panaszkodni ez miatt senkit.

2009. máj. 31. 12:52
 12/12 anonim ***** válasza:
85%
Nos kérdező,szerintem az viszont legalább megfontolandó lehetne,hogy az után a gyerek után,aki magzati korban károsodott cigi,alkohol,drog miatt,ne járjon magasabb családi pótlék,illetve 10 évek koráig gyes.Mert kevés van ilyen!Igy ugye mindjárt más a leányzó fekvése...(csak kérdezzétek meg hány asztmás gyereknél cigiztek otthon!)
2009. máj. 31. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!