Hitler be akarta kebelezni a világot! Nem gondoljátok azt, hogy ma ismét a NÉMETEK diktálnak Európának?
Valamílyen formán a Hitleri gondolkodás még mindig ott van Németországban. Folytatják azt amit Ő nem tudot háborúval megnyerni. Most pedig Amerikával szövetkezve IRÁNT akarják térdre kényszeríteni. Pedig a II. világháborúba egymás ellen harcóltak Német vs Amerika.
Sokat változott a világ, de vajon milyen írányba haladunk és mi lesz belőle?
"08.58-nak!
Te elfogadnád azt, hogy családodnak diktáljon vagy mondja meg, hogy mit csináljon éppenséggel egy idegen?
Ezt nem hiszem!
Te családtagnak tekinted azt aki ha tudja, akkor a bört is lehúzza rólad, csak hogy neki több lehessen?
Ezen már én is gondolkoztam és így van!
Ma Németország Európa igazi ura, elég sok dolog tőlük függ, ők irányítanak stb, szóval felesleges volt Hitlert leverni, most ugyanúgy létre fog jönni nemsoká egy nemet vezetésű egységes Európa....
Jól b.szopták a franciák meg az angolok, az évtizedek alatt ismét Németország lett a legnagyobb úr Európában, ráadásul megcsonkítva minden vér nélkül... Én csak röhögni tudok a nagy franciakon :D
Az most mind1 ha az a naci őrült nem bukik el, ma sokkal előrébb tartana Európa. Egyébként Spanyolországot is egy fasiszta diktátor irányította, meghalt, és ujra királyuk van. Ez lehetett volna egy nemet vezetésű Európával is így.
A végkifejlet ugyan az, a franciáknak be kell hódolniuk az ősi ellenségnek, szóval mindenképp besz.pták... Még akkor is ha már viszonylag barátságban vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!