Jó lenne egy szélsőjobboldali diktatúra?
Talán sok mindent megoldana nem?
Vagy a királysághoz mit szóltok?
00:26
"Szlu, add a kezem (vagy a szélsojobb keze) alá az audiovizuális média irányítását. Egy két éven belul megváltoznának az arányok. Valszeg te is."
Az elszeparált megyében azt csináltok, amit akartok. Lehet rádiótok, TV-tek...stb...stb... Amit a szélsőjobb képvisel, azzal én soha (nem hogy két éven belül) nem fogok szimpatizálni! Pedig szoktam nézni az EchoTV-t, a kurucon is előfordulok tájékozódásképp.
00:27
"Nézopont kérdése, hogy kinek mi a normális."
Ebben lehet igazad. De egy szélsőjobbos soha nem normális (legfeljebb azt hiszi). Nem gondolod, hogyha normálisak lennének, akkor már régen többségben lennének? Egyébként, ha az ország rendbe jön (egyszer talán), szép lassan el is fognak tűnni ezek a derék emberek.
"Egyébként inkább úgy mondanám, hogy az ország 60-80%-a passzív."
Ha nem lenne passzív, akkor automatikusan szélsőjobbos lenne? Ne nevettess már!
„Szlu, add a kezem (vagy a szélsojobb keze) alá az audiovizuális média irányítását. Egy két éven belul megváltoznának az arányok. Valszeg te is.”
Két év sem kell. Persze a propaganda mellé kell valami konkrétum is.
"Diktatúra esetén vége lenne Magyarországnak, ugyanis kb. 4 millió ember hagyná el az országot azonnal, többségében fiatalok."
És miből számoltad ki, hogy a diktátor nem állítana fel vasfüggönyt és aknázná alá a határokat?
"És még mielőtt azt mondanátok ez én vagyok"
Már késő, már kimondtuk.
"ma 04:34"
Húha, nagyon visszavágtál, óvódás szint. Látszik kik sírnak, hogy legyen itt diktatúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!