Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem gáz, hogy szimpátiatünteté...

Nem gáz, hogy szimpátiatüntetés van Magyarországon?

Figyelt kérdés
Ha stabil lenne a kormány, akkor nem lenne szükség ilyenre. Szerintetek?
2012. jan. 23. 15:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%
Így van, normális demokráciában, normális nemzetek nem szoktak 'kormányvédő' demonstrációkat tartani.
2012. jan. 23. 18:07
 12/21 Sz1u ***** válasza:
De!
2012. jan. 23. 20:06
 13/21 A kérdező kommentje:
Utolsó! Mire írtad hogy de? Ugye nem az előtted válaszolónak? Kérlek mond hogy nem.
2012. jan. 23. 20:11
 14/21 anonim ***** válasza:
46%
Most nem értem, hogy mi a f.szért emlékeztet valakit a Rákosi rendszerre egy szimpátia tüntetés? Ne röhögtessétek már ki magatokat, a világ legliberálisabb, legdemokratikusabb, leggazdagabb országaiban is volt már szimpátia tüntetés, itt is volt az összes nyamvadt kormány alatt nem is egy, nem tudom miért kell ezen nyavalyogni. Még ha valami normális miatt viselkednétek úgy mint egy ovis, de nem... a nagy úrak fel vannak háborodva, hogy az LMP-n kívül bárki szervezhet tüntetést. Komolyan, az ilyen emberek miatt leszek Fideszes...
2012. jan. 23. 20:30
 15/21 A kérdező kommentje:
Kicsit gondolkodj el a szimpátiatüntetés időpontján. Mi után, és mi előtt volt pár nappal? Szerinted miért pont akkor? Miért nem mondjuk két hónappal ezelőtt?
2012. jan. 23. 20:49
 16/21 Sz1u ***** válasza:
72%

20:11 Kérdező

"Mire írtad hogy de?"

A kiírt kérdésedre mondtam a rövid és tömör válaszomat. Tehát: De gáz, hogy (ilyen) szimpátiatüntetés van Magyarországon!

Egyrészt nem értem, hogy hogy jön össze ez a Bayer-féle Békemenet a kormány melletti lojalitással. Az egyik EU-IMF ellenes, a másik pedig ennek ellenére letérdel. Másrész azt sem értem, hogy hogy tudnak ennyien bedőlni (remélem nem pénzzért, vagy az állampolgárságért).

Szervezz meg egy kormány ellenes "Békétlen menetet" és én megyek!

2012. jan. 23. 21:11
 17/21 Sz1u ***** válasza:

20:30

Azért, mert zavaros az egész!

2012. jan. 23. 21:13
 18/21 anonim ***** válasza:
Jó, neked lehet, hogy zavaros, de nekem nem. Mit nem értesz a szimpátia tüntetés kifejezésen?
2012. jan. 23. 22:04
 19/21 Sz1u ***** válasza:

22:04

"Mit nem értesz a szimpátia tüntetés kifejezésen?"

Pl. azt, hogy egyben EU-IMF ellenes ("Nem leszünk gyarmat"), és egyben kormány (Orbán) melletti szimpátia tüntetés (pedig letérdelt Viktor az EU-IMF előtt).

Egy sima Békemeneten (pártfüggetlen )még én is részt vettem volna. Nade ilyen mézzel-mázzal felkent maszlaggal?

2012. jan. 23. 22:30
 20/21 anonim ***** válasza:
"Kicsit gondolkodj el a szimpátiatüntetés időpontján. Mi után, és mi előtt volt pár nappal? Szerinted miért pont akkor? Miért nem mondjuk két hónappal ezelőtt?" Látom a kérdező nem figyelte az elmúlt pár nap eseményeit, és halvány fogalma sincs a történésekről! Ő is olyan mint a többség - tájékozatlanúl mondunk véleményt és támadunk!
2012. jan. 23. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!