Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha annyira okosak a zsidok...

Ha annyira okosak a zsidok akkor miert nem kepesek normalisan elvezetni ezt a kis orszagot?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondogatja nekem,hogy a zsidok mennyire tanultak es okosak.De ha ez igaz akkor miert megy ilyen rosszul az orszagnak ?
2012. jan. 21. 16:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%

#9: igen, ez valójában a Mátrix, és mindannyian a zsidóknak termelünk elektromos áramot a testünkkel. Hülye!

Hidd el, valójában is szabad vagyok. Már elég sok helyen jártam Európában, ott dolgozom, ahol akarok, oda megyek, ahova akarok, és ott tanulok, ahol akarok.

Pontosan miben is vagyok én korlátozva?

2012. jan. 22. 12:32
 12/17 anonim ***** válasza:
25%

Mudri Lav válasza és Imádlak Emese Válaszait kihelyeztük a legnevetségesebb és a legtudatlanabb hazaárulok weblapjára. Eddig 3542 ember nevette ki a kérdésüket. 40 perc alatt ez nem rossz teljesítmény.

És kedves Mudri és Emese majd ha nem lesz mit enned ne merj fordulni egy magyarhoz segítségért majd menj a zsidóhoz.

Basszus ennyire ostoba tudatlan embert mint ez a kettő még a világ nem látota de meddig okosságocskák/bérencek.

2012. jan. 22. 14:44
 13/17 anonim ***** válasza:
62%

Akkor légy oly szíves linket dobni az oldalról, már ha létezik.

Egyébként nem vagyok hazaáruló, mert én nem mondtam, hogy elhiszem, hogy a zsidók uralják a világot.

2012. jan. 22. 15:01
 14/17 anonim ***** válasza:
52%
#13: szerinted mennyire izgat az, hogy 40 perc alatt 3542 fogyatékos nyomott rá egy gombra? :D
2012. jan. 22. 15:03
 15/17 anonim ***** válasza:
29%

Ostoba vagy imadlakemese!

És bizonyára tényleg sok helyen jártál Európában: Kehidakustány, Zalaszentgrót, Csokonyavisonta...

2012. jan. 22. 18:41
 16/17 anonim ***** válasza:
49%

Emese

Én nem mondtam, hogy korlátozva vagy. Te boldogan élsz a fogyasztói társadalomban, büszkén és szabadon.

Csak az a baj, hogy fele annyit keresel mint amennyi értéket megtermelsz és kétszer annyit fizetsz a termékekért amit megvásárolsz mint a valós értékük.

Vajon hol van a többi pénz ?

Ez az a mátrix amiben élsz. De ha ez téged nem zavar No problem. A lényeg az, hogy boldog és szabad embernek érezd magad. Ezzel a mátrix teljesítette a feladatát.

2012. jan. 22. 18:58
 17/17 anonim ***** válasza:

A rozsadombi paktumrol olvashatunk a wikipedian persze jelentektelen es hitelt erdemloen ala nem tamasztott iromanykent, a gond ezzel csak az hogy szorol szora az tortent az elmult 22 evben ami abban megfogalmazodott.

Akkor hat valoban nem hiteles? olvashatjuk a levelben miert is igy allitja be a wikipedia az irast.

2012. jan. 22. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!