Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti mit szóltok rendszám tábla...

Zoli79 kérdése:

Ti mit szóltok rendszám tábla cseréhez?

Figyelt kérdés
Ez megint csak egy újabb pénzbevétel a kormánynak.Az autósok zsebéből meg pénzkivétel!Már a baleseti különadó is az volt!Meddig kell ezt eltűrni!!!!!!!
2012. jan. 20. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ez a felháborító, hanem, hogy baromságokra költik a pénzt! A megszorításokat sajnos el kell tűrni, mert sz*rban vagyunk, de mint mondtam nem ez a baj, biztos lenne más módja is ennek, például csökkenteni a parlamenti dolgozók bérét stb.. de az meg nekik nem tetszene :'D és mivel ők a főmuftik, nekünk kell szpni
2012. jan. 20. 19:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Amúgy már biztos ez a rendszámtáblás dolog?
2012. jan. 20. 19:50
 3/10 A kérdező kommentje:
igazad van de nálam már épp betelt a pohár!Ha ez a törvény bejön én biztos felmegyek a parlament elé kocsival és benne leszek a hírekbe./ott gyújtom fel ezt már eldöntöttem :)/
2012. jan. 20. 19:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Valószínű el van már döntve. Sok balek autós sok bevétel +pénz az államkasszába ez nekik a lényeg!
2012. jan. 20. 19:56
 5/10 anonim ***** válasza:

lesz ilyen

de NEM kötelező a csere!

2012. jan. 20. 21:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Erre van pénz!! Cseberből vederbe léptünk !! [link]
2012. jan. 20. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:
és hogy cseréik le? milyenre?
2012. jan. 20. 21:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez megint csak arra jó (bizonyos embereknek) hogy hogyan húzzák le a sokadik (X+1) bőrt az autósokról. Remélem nem köteleznek rá, hogy ilyen teljesen felesleges és értelmetlen dolgokra adjak ki pénzt! Egyáltalán nem érdekel, hogy a másik autós honnan érkezett. Ha meg mégis kötelezővé teszik, akkor tegyék ingyenessé a cserét a már meglévő rendszámok esetében! És ha már ilyen demokráciában élünk, hogy mindenről lehet népszavazást kiírni, akkor erről is tartani kéne egyet, kíváncsi lennék az emberek vélemyénére, de ahogy látom 10 emberből 9 NEM-et mondana rá. Köztük én is!
2012. jan. 21. 11:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Jó, hogy kicseréljük a redszámokat.
2012. jan. 24. 13:15
 10/10 A kérdező kommentje:
/jo,hogy kicserélik a rendszámokat/ valószínű rendszámtábla gyárba dolgozol és kellene a túlóra.Vagy valamelyik kormány tag vagy és van felesleges lovéd kidobni.
2012. jan. 25. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!