Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Még több bőrt akar lehuzni...

Még több bőrt akar lehuzni rólunk a kormány? Mit szóltok hozzá hogy kötelező renszámcserét akar a fidesz?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 20. 06:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

ma 07:30

Haha :-) Sajnos ez itt nem Csodaország.

2012. jan. 20. 08:55
 12/22 anonim ***** válasza:

Ezzel kivételesen egyetértek, legalább látszani fog, hogy honnan való az autó. Hamarabb fel fog tűnni egy idegen (akár lopott) autó Debrecenben, ha zalaegerszegi rendszáma van.

Szerintem ez jó ötlet, nem véletlenül alkalmazzák a környező országokban, ideje volt már átvenni.

2012. jan. 20. 09:11
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

Meg úgye, valamilyen szinten közelebb hoz egymásunkat!

Pl ezzel a szemlélettel azt fogom majd mondani.

" De jó, nézd eljött az illető Pécsről, Debrecenbe a virág karneválra. Lehet el kellene nekem is Pécsre mert még sose voltam!" Vannak ebbe pozitívum dolgok is!

2012. jan. 20. 09:20
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Én örülök neki. A jelenlegi rendszám ronda!!!
2012. jan. 20. 09:51
 15/22 Andizsuzsi ***** válasza:
És majd minden zalaegerszegire sanda szemmel néznek Debrecenben? Kíváncsi lennék rá, most éppen hány autó van ott, ahova a rendzáma "szólna".
2012. jan. 20. 10:02
 16/22 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem dobjátok fel nekik, hogy sokkal több pénzt tudnának ellopni a lakosságtól, ha évente kellene cserélni a rendszámtáblát.

Komolyan, eszem megáll, mire nem vetemednek.

2012. jan. 20. 13:44
 17/22 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem tök undorító, hogy így szedik ki a pénzt az emberek zsebéből. Mellesleg 8500 egy rendszámtábla? Hogyne, persze.

Szerintem mindenki jobban járna, ha hagynák a fenébe a táblákat és minden autóstól beszednének 5 ezer forint államadósságcsökkentő adót. Kevesebb vele a meló, és az embereknek kevesebbe kerül.

2012. jan. 20. 14:11
 18/22 doboszoli ***** válasza:
Megpályáznám a gyártást, ha lehet.))
2012. jan. 20. 14:25
 19/22 anonim ***** válasza:

ti minden hülyeséget elhisztek, amit az index ír?

itt a cáfolat:

[link]

2012. jan. 20. 14:33
 20/22 anonim ***** válasza:

"renszámcserét akar a fi"

Legalább a kérdésben ne legyen hiba...

2012. jan. 20. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!