A szélsőjobbosok nagy része miért nevez minden olyan embert magyarellenesnek vagy zsidóbérencnek, akik más véleményen vannak mint ők?
Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 23:41
51/53 A kérdező kommentje:
ma 15:29: Nah igen, ti aztán nagyon kulturált hangnemben tudtok ám érvelni...
Én föltettem egy kérdést. Jött rá pár értelme válasz, aztán megjöttetek ti, és szokásotokhoz híven,elkezdtetek ,,büdöszsidózni" , hazaárulózni, meg lepontozni. Nagyon kulturált, mondhatom. Másfelől meg mi nem igaz abból amit írtam? Jah és nem vagyok liberális. Csak pár olyan dolog van, amibe liberális vagyok.
2012. jan. 20. 16:12
52/53 anonim válasza:
Na jó, én még mindig azt mondom, hogy nézzetek magatokra (is), mert ti meg az összes jobboldalit gyakorlatilag lanácizzátok, meg lefasisztázzátok és akkor meg vagytok lepődve, hogy komcsinak meg zsidónak hívnak titeket...
53/53 anonim válasza:
Mert úgy,HISZIK,hogy ez ÍÍÍÍGy IGAZ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!