Mit gondoltok a FIDESZ munkásságárol az elmúlt 2 évben? Szerintetek hasznos volt amit csináltak? (szerintem nem) Véleményekre lennék kíváncsi.
Esetleg mi lenne a kiút 2014-ben?
Van esetleg egy normális párt Magyarországon?
"Tehát aki nem jobbikos az nem is
magyar?"
Hát aki szerint jobb a szlovák tej a magyarnál, az nem hiszem... Vona is megmondta, az ország fele Jobbikos, csak még nem tudnak róla. Majd talán te is megtérsz. Bár a neved alapján nem tartom valószínűnek.
A nevem horvát, ha annyira érdekel, és nem szlovák.
Egyébként én nem mondtam, hogy jobb a szlovák tej a magyarnál. Azt mondtam, hogy olcsóbb, és így a pénztárcámnak jobban megfelel. Egyébként ugyanolyanok.
Ja és nem a kérdésre válaszoltál: szóval aki nem jobbikos az nem magyar?
Igen vagy nem?
Te félreértesz, én NAGYON IS FONTOSNAK TARTOM a magyar nép sorsát. Csak veletek ellentétben én abban látom a megoldást, ha békében élünk a környező országokkal, népekkel. Nem azért kell az amerikaiak meg az EU mellé állnunk, mert szeretjük őket, hanem mert mindenki más is mellettük áll, mi pedig elsősorban a mindenki mástól függünk. Lehet itt képzelődni, hogy majd a magyar gazdaság megáll a maga lábán, meg agrikultúrából meg lehet élni. 18 évesen hasonlóan gondolkodtam mint te (csak kicsit kevésbé szélsőségesen), csak sajnos a valóság más. Két lehetőség van: vagy benyalunk a nyugatnak, vagy az első adandó háború esetén nekünk ugrik Szlovákia meg Románia. Egyenlőre egyedül a NATO meg az EU véd meg tőlük minket. Magyarország feladata, hogy egy békés, baráti politikát folytasson a szomszédaival, ez az ottani magyarok érdeke is! Azzal, hogy Trianonozunk és mocskos Szlovákiázunk, nagy Mo-s pólót hordunk csak a határon túli magyaroknak ártunk. A cél egy erős gazdaság kiépítése, amit egyébként a megfelelő infrastruktúra (közút, vasút) lehetne elérni: ugyanis vak aki nem látja, hogy tranzit ország vagyunk. Itt van a kapcsolat kelet és nyugat, dél és észak európa között.
Az meg, hogy liberális média agymosása: csak a hülyék agyát lehet átmosni. Egyébként én az Echo TV-nél meg a kurucinfonál nagyobb agymosó médiát még nem láttam.
Fáj az igazság? Az Echo TV igenis ki meri mondani az igazságokat.
Örülök hogy a Fidesz van kormányon és végre eljön az igazi rendszerváltás.
"Az Echo TV igenis ki meri mondani az igazságokat."
Ja persze, Szaniszlóval meg Csodabogár Lászlóval az élen.
buszke93-mal szerintem ne vitatkozzatok! Lehet vagy 18 éves, nagyobb élettapasztalattal, mint bárki más. Ő okos, csak megbízható és hiteles forrásokból (kurucinfó) tájékozódik, akinek nem tetszik, hogy egy oldalon minden második szó zsidó vagy komcsi, az balliberális agymosott. Egyébként ha megy valaki az Oroszokkal közösködne, jönnének a kommunistázók, úgyhogy jót nem lehet tenni...
A Fidesz munkájáról a véleményem: nulla
Egy olyan párt kéne, ahol nem nagymagyarok és/vagy hataloméhes senkik vannak. Szívesen látnám Bajnai gordont és Varga Mihályt egy szakértői kormányban politikai ellentétek nélkül.
Amit el lehetett rontani az elmúlt 2 év során, azt a Fidesz elrontotta. Erről röviden ez a véleményem.
"Valószínűleg az Oroszoknak "nyalnának" be, és 1001 szempontból jobb lenne mint a kizsákmányoló EU."
Mert szerinted az oroszok jótékonysági intézményként működnének velünk kapcsolatban? :)
Másrészt légypiszoknyi fontosságunk sincs Moszkva szemében. Kár erre álomvilágot felépítenetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!