Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért a határon túliak kapják...

Miért a határon túliak kapják a nyugdíj kiegészítést és a 20ezres beiskolázási segélyt?

Figyelt kérdés
Ezért dolgozunk és rabol ki bennünket a viktorka és bandája?
2012. jan. 14. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%
Áhhh, ez a kérdező csak politikai ügyet akart csinálni ebből a segélyezésből.
2012. jan. 14. 21:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Szervezz tuntetést ez ellen. Nekem nem fog hiányozni, úgy is béka segge alatt van a magyar oktatás. És sajnos tényleg rengeteg helyen már csak cigányok járnak magyar oskolába. De azokra meg amúgy is sok pííz megy el, szal áss le a probléma gyokeréhez :D
2012. jan. 14. 22:00
 13/13 anonim ***** válasza:

ma 21:52

Én nem is mondtam hogy ez lesz! Csupán annyit, hogy a fidesz erre számít... De hiába ad pénzeket a határontúli magyaroknak, mert ők úgy is a Jobbikra fognak szavazni, mivel csak ők állnak ki mellettük. Vannak még normális magyarok, és nem mindenki olyan megalkuvó mint az itthoniak nagy része. Ismerek egy pár külhoni magyart, tehát tudom miről beszélek.

2012. jan. 14. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!