Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2014-ben melyik lenne jobb...

2014-ben melyik lenne jobb miniszterelnök, Vona Gábor vagy Bajnai Gordon?

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 22:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

"Ha zsidó vagy, akkor elég szomorú, hogy magad is ugyanazt a szöveget nyomod, mint azok, akik téged is mélyen megvetnek, csupán a származásod miatt. "

Én nem vetem meg őt a származása miatt Convi, jobb lenne, ha nem okoskodnál ennyit.

2012. jan. 14. 01:54
 12/28 anonim ***** válasza:
43%

Ha valakinek Libatolvaj a beceneve, ott valami nincs rendben, nem gondoljátok balosok? Vagy ez megbocsájtható gyerekcsíny kategóriába sorolható bűn, ettől még miniszterelnöknek jó?

Én nem szeretnék egy bűnözőt miniszterelnöknek.

2012. jan. 14. 01:56
 13/28 anonim ***** válasza:
69%

Miért csak ez a 2 választás van?

Na a két idétlen közül inkább Mogács Dániel - kétfarkú kutya párt.

Ezek ugyanis töketlenek mindketten..

2012. jan. 14. 10:05
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem egészen Bajnai, inkább Vajnai, a Munkáspárt 2006 elnöke.
2012. jan. 14. 10:58
 15/28 anonim ***** válasza:

8/18

covenantnak megvolt a coming outja. Feltételezem nem véletlenül tudsz héberül, ez így megmagyarázza, hogy miért gyűlölsz mindent, ami "nemzeti". Köszi, hogy bevallottad. Csak annyit szeretnék tudni, hogy a cionizmust is támogatod-e?

2012. jan. 14. 13:19
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

Gondolkozóóóóóó:

Neked nincsen szükséged coming out-ra, úgyis tudja mindenki, hogy utálod a zsidókat (ha arra célzol, én egy százalékban sem vagyok zsidó, csupán humanista, aki megveti a fajgyűlöletet ;) )

Egy kérdés: aki folyton a "nemzeti" szóval, illetve annak védelmében kardoskodik, az miért fúj egy követ azokkal, akik '44-ben megszállták az országot, és sok százezer magyar ember értelmetlen haláláért és az ország szétrombolásáért felelősek?

2012. jan. 14. 13:39
 17/28 anonim ***** válasza:
Csak nem az elvtársakra gondolsz Convi? Az ő megszállásuk szerintem sokkal pusztítóbb volt, mint a németeké.
2012. jan. 14. 13:46
 18/28 anonim ***** válasza:
Szerinted.
2012. jan. 14. 14:04
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Hitler---> zsidókat hibáztatta

Vona--->cigányokat hibáztatja

(persze nem ugyanolyan formában/stílusban)

2012. jan. 14. 18:32
 20/28 anonim ***** válasza:
33%

Bajnai. Valós lépéseket tett a válság végéért, ha több ideje lett volna, látványos lenne a javulás.

Nincs szükségünk egy újabb Hitlerre.

2012. jan. 14. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!