2014-ben melyik lenne jobb miniszterelnök, Vona Gábor vagy Bajnai Gordon?
"Ha zsidó vagy, akkor elég szomorú, hogy magad is ugyanazt a szöveget nyomod, mint azok, akik téged is mélyen megvetnek, csupán a származásod miatt. "
Én nem vetem meg őt a származása miatt Convi, jobb lenne, ha nem okoskodnál ennyit.
Ha valakinek Libatolvaj a beceneve, ott valami nincs rendben, nem gondoljátok balosok? Vagy ez megbocsájtható gyerekcsíny kategóriába sorolható bűn, ettől még miniszterelnöknek jó?
Én nem szeretnék egy bűnözőt miniszterelnöknek.
Miért csak ez a 2 választás van?
Na a két idétlen közül inkább Mogács Dániel - kétfarkú kutya párt.
Ezek ugyanis töketlenek mindketten..
8/18
covenantnak megvolt a coming outja. Feltételezem nem véletlenül tudsz héberül, ez így megmagyarázza, hogy miért gyűlölsz mindent, ami "nemzeti". Köszi, hogy bevallottad. Csak annyit szeretnék tudni, hogy a cionizmust is támogatod-e?
Gondolkozóóóóóó:
Neked nincsen szükséged coming out-ra, úgyis tudja mindenki, hogy utálod a zsidókat (ha arra célzol, én egy százalékban sem vagyok zsidó, csupán humanista, aki megveti a fajgyűlöletet ;) )
Egy kérdés: aki folyton a "nemzeti" szóval, illetve annak védelmében kardoskodik, az miért fúj egy követ azokkal, akik '44-ben megszállták az országot, és sok százezer magyar ember értelmetlen haláláért és az ország szétrombolásáért felelősek?
Hitler---> zsidókat hibáztatta
Vona--->cigányokat hibáztatja
(persze nem ugyanolyan formában/stílusban)
Bajnai. Valós lépéseket tett a válság végéért, ha több ideje lett volna, látványos lenne a javulás.
Nincs szükségünk egy újabb Hitlerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!