Szerintetek a holnapi (jobbikos? ) megmozduláson balhézni fognak az emberek?
bumbi02
Jó, igazad van. De a többség azért tudja, hogy a magyarságot nem izomban, és decibelben mérik.
Igen, mert a Fidesznek ez áll az érdekében.
Ha nem vettétek volna még észre, a Fidesz egy olvasztó párt, mert mindenkit magába fogad. Vonának 2014-re be van ígérve a miniszterelnök-helyettesi pozíció és ezért mindenre képes lesz.
Az Eu ellen nem balhézni kell, hanem kilépni belőle és akkor a magyaroknak nem diktál senki. Sajnos a nagy Vezér ehhez rosszul indított és most ezt szopjuk. Ha bátor lenne már régen önállók lehetnénk.
Ez nem így megy.
Nem kellett volna belépni!
Én erre szavaztam, szóval "tiszta a lelkiismeretem", mert akart belépni a fene.
De utólag nem úgy van, hogy "jó, akkor kilépünk, mert nekünk ne diktáljanak".
"-Mi legyen az ebéd, Béla?
- Marhapörkölt tésztával, Margit.
- Béla, kész az ebéd.
- Margit, nekem ez nem kell mégse. Akkor öntsd ki, a marhahúsból csinálj inkább gulyást, a tésztából meg holnap rakottésztát.
... és akkor a hül.ye Béla ugye ne várja, hogy az asszony odaadja a kezébe a kiló húst, a száraztésztát zacskóban, mert már nem lehet visszacsinálni.
Megesszük, amit főztünk."
Az viszont nem korrekt, hogy a jelen életszínvonal figyelembevételével az EU azt akarja, hogy a Zemberek fizessék meg a válságkezeléshez szükséges különadókat, a multik meg vidáman talicskázzák ki a pénzt az országból, amit a Zemberek megtermeltek.
Semmilyen más nyersanyagunk vagy tőkénk nincs, csak az olcsó munkaerő.
Az olcsó munkaerő viszont EMBER, aki éhes, fázik, lakni akar valahol, meg a pofátlanabbja még mer gyereket is vállalni. NINCS miből több pénzt fizetni az államnak, az EU-nak, az IMF-nek, vagy az atyaúristennek.
NINCS. Ez egy egyszerű szó, de sokan még mindig nem értik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!