Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Több ezer ember várható...

Több ezer ember várható holnap az EU budapesti képviselete előtti szűk sétálóutcába szervezett Jobbik-tüntetésre. Egyesek szerint nem hogy több ezren, jóval többen akár több százezres tömeg is megmozdul majd. Igaz ez?

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 10:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
És ha nem csak jobbikosok tüntetnek?Nem mindegy?Lényeg,hogy hangoztatják,hogy ez a helyzet úgy sz@r,ahogy van.
2012. jan. 13. 14:53
 12/13 anonim ***** válasza:

ma 14:27

Nem tök mindegy milyen oldali? Teljesen el lett pártosodva a ország, és ahelyett hogy össze fognánk, csak egymás szidjuk itt, és vannak olyan emberek akik még meg is ölnének azért, mert más nézetek vallok... Miközben azon vitatkoztok hogy a Jobbik, jobb, vagy baloldali kifosztják és teljesen tönkre teszik az országot. Ha megtámadná valaki Magyarországot, szerintem sokan nem vonulnának be azzal az indokkal, hogy utálják a fideszt... Pedig ha baj van, akkor nem a pártok által kitalált eszmerendszereket, hanem a nép érdekeit kell nézni. Szerintem ha most lenne 56', nem történne semmi, mert már teljesen kiveszett belőlünk az összetartás. Inkább egymást, saját honfitársainkat ócsároljuk ahelyett, hogy tennénk valamit az elnyomás ellen...

2012. jan. 13. 15:14
 13/13 A kérdező kommentje:

"Szerintem ha most lenne 56', nem történne semmi, mert már teljesen kiveszett belőlünk az összetartás."

Na pontossan ezért van az, ami van ma Magyarországon, Szarmagyarország. Ezt sajnos szebben nem lehet megfogalmazni.

2012. jan. 13. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!