Kit látnál szívesen magyar miniszterelnöknek?
Figyelt kérdés
Ne azt írd,hogy magamat,meg a szomszédot...Normális válaszokat várok...Én talán Bajnai Gordont választanám.2012. jan. 11. 11:10
31/43 anonim válasza:
Hoppá, elnéztem, nem a Kérdező írta, hogy "jogász", hanem az első válaszoló, mea culpa!
32/43 anonim válasza:
Lehet megköveztek de én Bokrost!
A Bokros csomag anno nagyon jót tett az országnak (tudom nem volt egyikünknek könnyű) de a tény az tény.
Hihetetlen jó szakember, és koponya a tag.!
33/43 anonim válasza:
(tudom nem volt egyikünknek SEM könnyű)
35/43 anonim válasza:
Én is Bajnait mondom, de biztos lehetne nála is jobb szakembert keresni, aki ért is valamit a gazdasághoz.
36/43 anonim válasza:
Ha nem jelent volna meg tegnap a tévébe Bajnai most nem lenne annyi Bajnai rajongó sőtt többet mondok, eszébe se jutna BAJNAI.
Hietetlen mennyire manipulálhatóak az emberek!!!
37/43 anonim válasza:
Közel bajnai volt az eddigi legjobb miniszterelnök. Aki orbánt szeretné az idióta (nincs szebb szó azokra, akik benyelik a sok hülyeséget az mszp-ről és az úgynevezett ,,nyugati nagytőkéről) lehet komcsizni meg szidni, meg lepontozni.
38/43 anonim válasza:
Bajnai volt a tévében? Nem mindenki 24/7 azt bámulja barátom. Én 1éve ezt szajkózom, de tuti manipuláltak ^^
39/43 anonim válasza:
# 38"
Rezsőke én nem a Blikket olvasom meg a Kuruc.zinfót ha politikára vagyok kíváncsi, hanem a publikációit olvasom, és a tevékenységét figyelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!