Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért érdekli ennyire az...

Miért érdekli ennyire az EU-t, Brüsszelt, és az USA-t, hogy mi folyik Magyarországon?

Figyelt kérdés
Az itteni gazdaság hatással van rájuk is? Vagy hogy kell ezt elképzelni. Nem igazán tiszta ez nekem, valaki aki ért hozzá magyarázza el légyszi.
2012. jan. 9. 21:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

"ott mindenki 18...20 órát dolgozik, és ők sokkal erősebb és okosabb emberek, mint mi vagyunk."

Magyarázd már el légyszíves ezt a zagyvaságot, vagy csak vicceltél?

2012. jan. 10. 02:24
 12/16 anonim ***** válasza:
"Az USA pl. úgy tartja fent az életszínvonalat, hogy ott mindenki 18...20 órát dolgozik, és ők sokkal erősebb és okosabb emberek, mint mi vagyunk" ezt meg honnan szedted te mafla. én dolgoztam 15 órát de az is kemény volt(nem portás voltam és nem 1 napig csináltam).
2012. jan. 10. 08:27
 13/16 anonim ***** válasza:
előző vagyok. a válaszom: a gyarmaton rendet kell tenni.
2012. jan. 10. 08:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Elöző:

Teljes mértékben egyetértek veled. Mi egy gyarmat vagyunk Európa szívében.

# 6/13 tegnap 22:13

"Izrael Magyarország helyére települ."

Ez a folyamat a II. világháborúban elindult és a mai napig tart.

2012. jan. 10. 08:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem a diktatúra érdekli őket. Voltak itt csúnya dolgok korábban is, és más ország is megszegi az eu-s jogot. Pl. a szlovák nyelvtörvény? Mégsem tett ellene semmit az EU.

Az EU a pénzét félti, OV-nak jelenleg nagyon sok EU-ellenes intézkedése van. Mivel arra számított, hogy szét fog esni az unió, erre próbált meg berendezkedni. A görög válság idején ennek volt realitása, de megoldották a problémát, most meg a körmére koppintanak.

Nem tetszik nekik az sem, hogy a nagytőkét próbálja megsarcolni. A bankok adója ellen pl. hatalmas nemzetközi felháborodás volt. Hogy az áfa nálunk a legmagasabb a világon, még az élelmiszeren is, azon miért nem háborodnak fel?

2012. jan. 10. 11:26
 16/16 güris ***** válasza:
Há képzelj el országot,ahol egy új rákfene ütötte fel a fejét amit FIDESZ néven diagnosztizáltak.Eme ország immunrendszere,rendkívül gyenge lett,és ez a fertőzés sújosbíthatja az EU amúgy már eléggé fertőzött szervezetét,ami ellen már eléggé immunis és majdnem tünetmentes de a Magyar betegség egy kicsit mutálódott,ami a külföldi bankokon,multikon kívül,a saját immunrenszerét és a legkissebb sejtjét(a csládokat)is megtámadja.Így lassan feléli önmagát,lentről,felfelé.De a fej, még renkívül sokáig bírhatja.Enyire renegát kormány, mely egy ország renkívül kevés szavazatával,kétharmadot nyert,felhívja magára a nagyok figyelmét is.Én mint Magyar állampolgár,elhatárolom magam ettől a renkívül korruptá lett kormánytól, és rendkívül felháborítónak találom az egész Magyar(nép)ellenes ,EU ellenes ,világellenes,önmagába záródó renszert.
2014. dec. 2. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!