Meghívást kaptam egy szabadkőműves rendezvényre? Elmenjek?
Figyelt kérdés
Egyetemen, ahova járok működik egy szabadkőműves egyesület vagy micsoda. Eddig nem hallottam róla, hogy van, honlapjuk sincs, meg még sehol sem találkoztam a nevükkel az egyetemi rendezvényeken. Most meghívást kaptam egy gyűlésükre. Elmenjek? Mi ez a szabadkőművesség? Nem sokat hallottam róluk, amit meg hallottam az olyan mesének meg pletykának tűnik. Van valakinek tapasztalata?2012. jan. 9. 16:30
3/10 anonim válasza:
menj el, aztán számolj be róla nekünk, engem érdekel hogy mi folyik egy ilyen rendezvényen. :) lehet valami kisebb páholyba hívtak meg, a szabadkőművességnek sok fokozata van, nem hiszem hogy olyan infókat fognak rádbízni amit ha kiadsz másoknak akkor küldik a bérgyilkosokat :D
valami töri, gazdasági, vagy politológia szakon vagy? Egyébként egy titkos társaság ez, akik beszervezik a befolyásos, meg okos embereket, és megpróbálják valamilyen irányba terelni a világot. (Régen a cél az egy "jó" irány volt, ma már inkább egy "nekik megfelelő" irány :P)
4/10 A kérdező kommentje:
Politológus szakon vagyok. De miért, ez számít valahol? Nem tűnnek amúgy annyira titkosnak, egy évfolyamtársam hívott meg, aki nem igazán nevezhető "fontos" embernek.
2012. jan. 9. 16:40
7/10 anonim válasza:
Menj el és számolj már be légyszíves mi történt ott!
8/10 anonim válasza:
A szabadkőműveseknek van weboldaluk, egyébként azért hívtak el valószínűleg, mert vagy kapcsolataid, vagy jó eszed van, egy olyan csoport, ami befolyásos embereket tömörít, nem egy híres ember a tagja, de nem hiszem hogy a róluk mondott dolgok 90%-a igaz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!