Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meghívást kaptam egy szabadkőm...

Meghívást kaptam egy szabadkőműves rendezvényre? Elmenjek?

Figyelt kérdés
Egyetemen, ahova járok működik egy szabadkőműves egyesület vagy micsoda. Eddig nem hallottam róla, hogy van, honlapjuk sincs, meg még sehol sem találkoztam a nevükkel az egyetemi rendezvényeken. Most meghívást kaptam egy gyűlésükre. Elmenjek? Mi ez a szabadkőművesség? Nem sokat hallottam róluk, amit meg hallottam az olyan mesének meg pletykának tűnik. Van valakinek tapasztalata?
2012. jan. 9. 16:30
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
Ne!
2012. jan. 9. 16:32
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
Én mennék.Aztán majd meglátod.
2012. jan. 9. 16:33
 3/10 anonim ***** válasza:
49%

menj el, aztán számolj be róla nekünk, engem érdekel hogy mi folyik egy ilyen rendezvényen. :) lehet valami kisebb páholyba hívtak meg, a szabadkőművességnek sok fokozata van, nem hiszem hogy olyan infókat fognak rádbízni amit ha kiadsz másoknak akkor küldik a bérgyilkosokat :D

valami töri, gazdasági, vagy politológia szakon vagy? Egyébként egy titkos társaság ez, akik beszervezik a befolyásos, meg okos embereket, és megpróbálják valamilyen irányba terelni a világot. (Régen a cél az egy "jó" irány volt, ma már inkább egy "nekik megfelelő" irány :P)

2012. jan. 9. 16:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Politológus szakon vagyok. De miért, ez számít valahol? Nem tűnnek amúgy annyira titkosnak, egy évfolyamtársam hívott meg, aki nem igazán nevezhető "fontos" embernek.
2012. jan. 9. 16:40
 5/10 asmosys ***** válasza:
80%
Ebből edényvásárlás lesz. :)
2012. jan. 9. 16:51
 6/10 anonim ***** válasza:
menj el azt rúgd le őket
2012. jan. 9. 17:22
 7/10 anonim ***** válasza:
20%
Menj el és számolj már be légyszíves mi történt ott!
2012. jan. 9. 17:37
 8/10 anonim ***** válasza:
30%
A szabadkőműveseknek van weboldaluk, egyébként azért hívtak el valószínűleg, mert vagy kapcsolataid, vagy jó eszed van, egy olyan csoport, ami befolyásos embereket tömörít, nem egy híres ember a tagja, de nem hiszem hogy a róluk mondott dolgok 90%-a igaz lenne.
2012. jan. 9. 18:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem menj el. Vér isznak!
2012. jan. 9. 20:17
 10/10 anonim ***** válasza:
2012. jan. 9. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!