Miért van itt ennyi Fideszes?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__254..
Régen kb. 2 volt ezen az oldalon, most, hogy minél nagyobb hülyeségeket csinál a Fidesz, annál több Fideszes lesz.
A GYK tényleg ennyire "kifordítva" működik?
Azt azért hozzá kell tennem, hogy aki véleményt nyilvánít egy politikai kérdésben, még nem feltétlenül ilyenes vagy olyanos, akárhova is sorolod.
Példa:
Ha valamely intézkedésükkel egyetértek, ezért megvédem őket -> fideszes vagyok
Ha valamiért támadom őket -> komcsi/libsi vagyok
Üdv!
Leftlegged Player :)
Vannak olyan intézkedései amivel elnyerheti a legtöbb ember szimpátiáját, ezek nem feltételen tesznek jót az országnak, de hát nálunk a politikai kultúra a béka segge alatt van.
2010-ben én s a Fideszre szavaztam, bíztam abban, hogy valami jó irányban mennek el, de az alkotmányozás, a nyugattal való szembenállás (ahová tartozunk vagy szeretnénk tartozni), szavazati jog a kettős állampolgároknak, kiverte nálam a biztosítékot. Persze nem csak ezek, de a legfőbb szempontok ezek voltak nálam.
Hosszú távon szerintem rosszat tesz az országnak a 2. Orbán kormány regnálása. Várjátok meg milyen lesz a harmadik...
"ma 17:23"
Veled pedig csak egyetérteni tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!