Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted is eltűnőben van az...

Szerinted is eltűnőben van az utcai falfirkálás Magyarországon? Minek köszönhető ez az örömteli változás?

Figyelt kérdés
Azt hiszem, mindenki egyetért, hogy az utcai falfirkálás az ezredfordulóhoz képest drasztikusan visszaesett. Kultúrális oka lehet, vagy a szabályozás/büntetés érte el a célját jobban?
2012. jan. 8. 10:18
1 2
 11/12 RoyalDamage válasza:
Hidjétel el akármit tesz itt a kormány ennek nem lesz vége ;) a graffiti örök és éltet :D inkább menjetek el bázisba azt vegyetek cuccokat azt ti is toljátok :D ja meg persze a skiceléseket otthon el ne felejtsétek miellött vesztek cuccokat :P
2012. dec. 30. 00:51
 12/12 anonim válasza:
A grafitti az örök egy élet forma. Én is grafittizek (legális helyen) a tagolások engem is zavarnak de csak akkor ha nincs melletük egy bomba vagy valamilyen más mű. Aki meg illegális helyen csinálja az a ő dolga engem egy vasút nem nagyon zavar ha le van fújva csak jó legyen és ne valami össze csapot sz@r mert az már tényleg rongálás. (Még nem csináltam és nem is fogom illegális helyen de azért néha csábító egy vonat lefújása vagy valamilyen lehetettlen hely le tagolása)
2017. máj. 27. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!