Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igazat mond Viktor, hogy nem...

Igazat mond Viktor, hogy nem zárolják a bankbetéteket?

Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 13:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
"Azonnali, radikális adócsökkentés" - Nekem ilyen is rémlik, ugyan ki mondta? :)
2012. jan. 7. 14:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem mond igazat, de nem értem ez miért merül fel bárkiben is mint kérdés.
2012. jan. 7. 14:23
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

Próbáljatok már az ő fejükkel gondolkozni egy kicsit (tudom, tényleg nem könnyű :D). Mi a franc értelme lenne a lakossági forintbetétek zárolásának?

A Fidesz egy végtelenül erőszakos, gátlástalan banda, de azért nem gyengeelméjűekből áll.

Másrészt azért ők is jelentősen függenek a háttérből őket támogató, a gazdasági életet kezükben tartó nagykutyák jóakaratától. Komolyan elhiszitek, hogy pl. egy Csányi Sándor megengedné, hogy Viktor pillanatnyi szeszélyből egy nap alatt lenullázza az ő bankját is? Ugyan már!

2012. jan. 7. 14:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
hazudik!!! a politikusok még akkor is hazudnak ha kérdeznek
2012. jan. 7. 14:49
 15/16 anonim ***** válasza:
70%

"de azért nem gyengeelméjűekből áll."

Ezt cáfolnám.

2012. jan. 7. 18:22
 16/16 anonim ***** válasza:
56%
Igazat mond. A mai napra vonatkozóan. Így este 7 felé már nem tud tenni semmit. A holnapi napot pedig majd meglátjuk. Mostanában errefelé már az sem igaz, ami megtörtént.
2012. jan. 7. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!