Tényleg a rémhírterjesztők a felelősek azért, hogy egyre többen menekítik a pénzüket külföldre?
Állam csőd esetén, az infláció miatt így is úgy is értékevesztett lesz a betét lásd pengő. Mert a betétbiztosítási alap nem fizeti inflációból adódó értékvesztést.
Ha a kormány mondjuk holnap után reggelre megszavazza, (amire elméletileg képes) hogy ettől a perctől kezdve övék az a cirka 90 milliárd ami most az alapban van. (ha jól tudom ennyi)
Abban a pillanatban be fog fagyni a teljes hitel piac.
Nem lesz több állam papír vásárló, és gyakorlatilag abban a pillanatban beáll a csőd. Ezt a lépést véletlenül sem fogja megtenni semmilyen kormány.
A betétbiztosítási alapot nem állam csőd ellen hozták létre hanem pl: erste (hogy az osztrákoknak én is adjak valamit) holnap becsődöl ki lehessen fizetni a betéteket.
Lassan mondom, hogy önök is megértsék.
Nem lesz gázár emelés.
Mondta a kormányszóvívő nem is olyan régen. És lássanak csodát lett gázár emelés. Bár lehet, hogy nem annak nevezték, mert most mindennek sajátos neve van. A lényeg az, hogy többet fizetek a gázért.
Ezek után mi a rémhír és ki a rémhír terjesztő ?
Engem a kormány nyilatkozatai igen megrémítenek.
A bankbetétek biztonságban vannak ! / ?
Nem lesz államcsőd ! / ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!