Megbukott a "keleti nyitás" politikája?
Emlékszem, hogy a választások előtt mindenki erről beszélt.
Most nyáron mindenki örült Kínának, főleg a jobbikosok.
Viszont láthatóan semmi sem történt. A kormány próbálkozott orosz befektetőknél, szaúdiaknál, Kínánál, de úgy tűnik, hogy nem voltak vevők a dologra.
Mondjuk én a kínai gazdaságot ismerve eleve nem tapsikoltam a dolognak, de ez most nem lényeges.
Hol bukott el a keleti nyitás?
Mégis megállná a helyét az a "vicc", hogy Vona csak a keletieket nem kérdezte meg a keleti nyitásról(csak Vona helyett most Orbánnal)?
Máig titkolja Orbán, hogy milyen megállapodást kötöttek Kínával. Vajon miért?!
Más országnál pl. olyan feltételekkel vettek államkötvényeket, hogy korlátozás nélkül eláraszthatják őket a termékeikkel. Egy ilyen megállapodás megfolytja a hazai ipart és gazdaságot, és hosszútávon csak kínának használunk vele. Így Kínának a gazdasági gyarmata lennénk.
Éljen Orbán, a haza megmentője, és az igazmondó juhász!
10! azért valamit mégiscsak aláírtak! (Szerintem nem azt, hogy semmit nem írnak alá) :-/
Az egymillió új munkahelyet még a választásokon kezdte ígérni, akkor még meg se kezdődött a kínai tárgyalás.
egymillió ember meg nem kell elosztóba ugye te se gondolod komolyan hogy ennyi logisztikus kell. Képesek lettünk volna ennyi ogisztikai szakembert kiképezni? ez az egész egy vágyálom.
Az a baj, hogy még mindig sokak fülében cseng Orbán intelme: "Merj nagyot álmodni!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!