Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon miért pont a gazdaságtud...

Vajon miért pont a gazdaságtudományi és jogi képzések létszámát csökkentik le szinte a minimumra 2012-ben?

Figyelt kérdés

Milyen érdekes, hogy pont ezt a két szakot nyírja meg az állam... Az a cél, hogy minél ostobább legyen a társadalom jogi és gazdasági szempontból? (sajnos amúgy sem vagyunk a csúcson, ha a hozzáértésünket nézzük) A kormány célja a teljes elbutítás.

Lát ebben valaki logikát? Vagy én gondolom rosszul?

2012. jan. 5. 20:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért mondjuk a pénzügyi/számviteli szakemberek elég keresettek, és el lehet vele helyezkedni, ha nem nevesincs iskolán szerzi az ember a diplomáját.

[link]

tudom nem ad az egész országról képet, de nézzétek meg az arányokat, elég sokan keresnek munkaerőt Pénzügy / Számvitel / Kontrolling kategóriában...

Menedzsert, marketingest, jogászt persze nem nagyon, de pénzügyi, számviteli szakemberekre szükség lenne.

2012. jan. 5. 21:42
 22/24 anonim ***** válasza:
85%
Nah aki szerint könnyű egy pénzügy számvitel képzés az vagy valami ufó vagy csodagyerek.A jogász képzés sem könnyű.Itt az a baj hogy az embereknek nincsen választása mivel annyira rosszul oktatják a reál tárgyakat hogy az valami hihetetlen.Ha rendesen oktatnák őket akkor elő lehetne több emberből csalni a reál tudást.De az egész oktatási rendszer egy csőd.
2012. jan. 5. 23:54
 23/24 anonim ***** válasza:
88%
mert p*csök!
2012. jan. 5. 23:59
 24/24 anonim válasza:
100%

3. válaszban ott a lényeg, ha nem ő írja le akkor én.

Ugyan ezt tenném a következő szakokkal is:

-andragógia

-politológia

-bölcsész

-komm. média

-turizmus

2012. jan. 6. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!