Vajon miért pont a gazdaságtudományi és jogi képzések létszámát csökkentik le szinte a minimumra 2012-ben?
Milyen érdekes, hogy pont ezt a két szakot nyírja meg az állam... Az a cél, hogy minél ostobább legyen a társadalom jogi és gazdasági szempontból? (sajnos amúgy sem vagyunk a csúcson, ha a hozzáértésünket nézzük) A kormány célja a teljes elbutítás.
Lát ebben valaki logikát? Vagy én gondolom rosszul?
Azért mondjuk a pénzügyi/számviteli szakemberek elég keresettek, és el lehet vele helyezkedni, ha nem nevesincs iskolán szerzi az ember a diplomáját.
tudom nem ad az egész országról képet, de nézzétek meg az arányokat, elég sokan keresnek munkaerőt Pénzügy / Számvitel / Kontrolling kategóriában...
Menedzsert, marketingest, jogászt persze nem nagyon, de pénzügyi, számviteli szakemberekre szükség lenne.
3. válaszban ott a lényeg, ha nem ő írja le akkor én.
Ugyan ezt tenném a következő szakokkal is:
-andragógia
-politológia
-bölcsész
-komm. média
-turizmus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!