Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kit ajánlanátok Magyarország...

Kit ajánlanátok Magyarország miniszterelnökének, ha Orbán Viktort nem találjátok megfelelőnek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 09:04
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
0%
Vona Gábor
2012. jan. 3. 10:01
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

ma 10:00

bár sokan szeretnénk kilépni az euból, de abba már nem gondolnak bele, hogy mi lenne, ha csak úgy kilépnénk, mindenféle diplomáciai lavírozás nélkül.

Látszik, hogy te sem vagy valami szakértő a témában...

2012. jan. 3. 10:02
 13/36 anonim ***** válasza:
Én minden hova olyanokat ültetnék, aki józan paraszt ésszel élnek és amit az elözményekbe írtam!
 14/36 anonim ***** válasza:
0%
Kim Dzsong Ilt
 15/36 anonim ***** válasza:
Én válalnám a kilépést és hidd el ennél már ugy se lenne rosszabb. Az adósságunkat így se meg ugy se tudjuk visszafizetni, mi történik akkor azután, semmi. Esetleg lenne több ami most is benne van a levegőben. Ha meg megvárnám még szét esik az EU, akkor meg csak később lenne ugyan az amit én válalnák!
2012. jan. 3. 10:07
 16/36 anonim ***** válasza:

"Én minden hova olyanokat ültetnék, aki józan paraszt ésszel élnek és amit az elözményekbe írtam!"

Mit értesz józan paraszti ész alatt?

nem értem, mire fel ez a nagy paraszti idealizálás, még akkor sem, ha az eddigi vezetőink jó része egy idióta volt.

2012. jan. 3. 10:11
 17/36 anonim ***** válasza:

"Az adósságunkat így se meg ugy se tudjuk visszafizetni, mi történik akkor azután, semmi."

remélem akkor is ezt fogod majd mondani, mikor sorban állsz a kenyérjegyedet szorongatva.

2012. jan. 3. 10:11
 18/36 anonim ***** válasza:

Vagy hozhatnám ezt a példát is amit egy másik kérdésre adtam vállaszt.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__252..

Húúú de jó, hogy bent vagyunk és milyen segítőkészek, mert ugye a sok behozott árú majd versenyhelyzettet teremt és olcsóbb lesz minden, ugye? Ez a duma amit előadtak nekünk. Sokak nyomorba döntésébe kerűlt meg fog is.

2012. jan. 3. 10:14
 19/36 anonim ***** válasza:

Nem fogok sorban állni, mert az akkori időt amit te idézel, azóta lefolyt a Dunán pár liter víz.

Feltalálták a kenyérsütőt és azóta az emberek szocialázodtak egy keveset!

2012. jan. 3. 10:17
 20/36 anonim ***** válasza:
95%

16/17

Mire a paraszti idealizálás?Nos, például arra, hogy akik ez idáig a parlamentben ültek, azok eleve a milliomos körökből kerültek oda, fogalmuk sincs az igazi életről, az átlagemberek valós helyzetéről, az ország reális helyzetéről, mindent a sznob, nagyzolós életükhöz mérnek, így a szerint döntenek na és persze a maguk nagy igényeihez mérten megy a költekezés felső körökben ész nélkül.

Másrészt arról sincs fogalmuk, hogy ez az ország valójában mire lenne alkalmas, a józan parasztbácsi nyilván jobban tudná, hogyan lehetne a magyar mezőgazdaságot és ipart fellendíteni és nem az lenne az elsődleges célja , hogy melyik földet, melyik gyárat kinek adja el külföldre és milyen luxus autóra cserélje le a jelenlegit.Nagyon röviden és tömören én ezért ajánlanám azt a bizonyos józan és legfőképpen BECSÜLETES parasztbácsit.

2012. jan. 3. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!