Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik párt fektette ki a...

Melyik párt fektette ki a legjobban az országot?

Figyelt kérdés

Fidesz

MSZP

Jobbik

LMP

2011. dec. 29. 17:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
nem tudom a lényeg hogy úgyis mindig az van szídva aki épp kormányon van nem_? szerinted melyik?
2011. dec. 29. 17:37
 2/21 anonim ***** válasza:

A felsoroltakból mindössze kettő kormányzott, így a felsoroltak fele fölöslegesen került ki.

Viszont hiányzik olyan a listáról, amelyik kormányzott, és benne volt a keze az ország tönkretételében.

2011. dec. 29. 17:46
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
A két utolsó,hol van, volt, hatalmon?
2011. dec. 29. 17:47
 4/21 anonim ***** válasza:
64%

Most őszintén! Az LMP és a Jobbik ugyan hogyan fektethette volna ki az országot?

Életükben először vannak a parlamentben, ráadásul most sem döntési helyzetben.

Szerintem inkább ezek közül kellene válogatni:

Fidesz

MSZP (+SZDSZ)

MDF

Tehát akik effektíve döntési helyzetben voltak.

Az MSZP háromszor volt kormányon, volt 35% alatt a parlamentben, emellett azóta az önkormányzatok többsége is az övé volt, volt elég hatalma az MSZP ámokfutásának megfékezéséhez, mégsem tette. Bűnösök közt cinkos aki néma, mint tudjuk.

Szerintem az MSZP és a Fidesz van versenyben a legkártékonyabb párt címéért, de szerintem még az Isten se tudja eldönteni, hogy melyik volt a rosszabb.

2011. dec. 29. 17:58
 5/21 anonim ***** válasza:
42%

Az LMP és a Jobbik mi a jó fenét keres a listában? Sosem voltak jelentős erők a törvényhozás szempontjából.

Szerintem egyértelműen az MSZP. Mondjuk ha szélesebb listában gondolkozunk akkor az MSZMP, de igazából ez a kettő egykutya....

2011. dec. 29. 18:10
 6/21 Shai-Hulud ***** válasza:
36%

Hogy melyik párt???

Az SzKP.

A Szovjetunió Kommunista Párja. (Szovjetszkaja Kommuniszticseszkaja Partyija)

Pedro

2011. dec. 29. 18:11
 7/21 anonim ***** válasza:
38%
nagyjából az összes
2011. dec. 29. 18:25
 8/21 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy tudd szidni a rendszert ill. a pártokat tisztába kellene lenni néhány alap dologgal. Például a Jobbik meg az LMP még nem is voltak kormányon. Tehát nem is volt még lehetőségük "kifektetésre".
2011. dec. 29. 18:26
 9/21 anonim ***** válasza:
4%
Munkáspárt 2006-ra szavazzatok! Akinek elment a maradék esze!!az.
2011. dec. 29. 18:52
 10/21 A kérdező kommentje:

""Ellenben a Jobbik szellemi elődje, a Horthy-fasizmus alatt 3 millió koldus országa voltunk, óriási analfabetizmus volt, elvesztettünk egy világháborút, az egészségügy és oktatás csak a gazdagok számára volt elérhető

Haver, ha nem vagy tisztába a történelemmel, akkor miért okoskodsz?

Trianon!!

Mond ez neked valamit?

3× akkora bajban voltunk mint ma, és a kormányzó megoldotta. Lehet hogy nem volt fényes az akkori élet, de tudod sehol nem volt az akkoriban Európában.

Még azzal az alacsony színvonallal is az élvonalba voltunk. Reálisan kell értékelni a dolgokat, az akkori időkben más Európai országokkal kell összevetni.

Fasiszta meg soha nem volt Hothy, te kevered Szálasi Ferivel.

2011. dec. 29. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!