Ingyenes Windows és Office nélkül maradnak jövőre az iskolák és a diákok, mit szóltok hozzá?
"Játékokat se futtatod rajta egy ép sony vegas se megy el rajta"
Nem játszani mész be informatika órára, a sony vegast nem is oktatják, és nem mellesleg nem egy 500 dolláros program?
"OpenOffice/LibreOffice meg van olyan jó, mint a Microsoft termékei"
Egy összetettebb - nem csak SZUM()-ból álló -, bonyolult, sokféle matematikai és statisztikai függvényeket, makrókat is tartalmazó Excel 2007-es táblázatot nekem simán nem, vagy hibásan kezeltek az említett ingyenes progik.
"Egy összetettebb - nem csak SZUM()-ból álló -, bonyolult, sokféle matematikai és statisztikai függvényeket, makrókat is tartalmazó Excel 2007-es táblázatot nekem simán nem, vagy hibásan kezeltek az említett ingyenes progik."
Nem várhatod el egy ingyenes programtól, hogy egy ZÁRT, KERESKEDELMI formátumot hibák nélkül kezeljen. Biztos vagyok benne, hogy a nyílt formátumokat hibátlanul kezeli, és ugyan azokat a műveleteket el tudnád vele végezni.
(Egyébként nem véletlenül zártak a MS formátumai: így könnyen elérhetik, hogy mindenki az ő szoftvereiket használja, mivel más nem tudja megfelelően megnyitni őket. Ezzel szemben az OpenOffice/LibreOffice elsősorban nyílt formátumokkal dolgozik, ezért nem kényszerít senkit se egy bizonyos szoftver használatára.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!