Szerintetek lesz háború Magyarországon?
ki háborúzna ki ellen???? ez a kérdés ez most komoly??? nem tudod??? akkor mi vagy te.... :)
2011. dec. 27. 22:24
Háború ugyan nem lesz, vagyis nagyon kicsi rá az esély, de a bűnözés megugorhat és az államcsőd sem kizárható. Én eddig úgy látom hogy inkább a nép fog majd fellázadni a kormány ellen, és valószínűleg több tüntetés, és zavargás várható majd. Egyébként rengeteg helyen hallom, mivel járom az országot munkám miatt, hogy a fiatalok többsége 25-30 v körüliek sorban hagyják el inkább az országot akár véglegesen, mert inkább menekülnek. Szóval ebből már lehet érezni hogy itt nagy bajba leszünk, lehet hogy nem most de 10-20 év múlva lehet olyan szinten leszünk hogy egyszerűen már nem lehetne megmaradni ebbe az országban.
2011. dec. 27. 22:29
13/21 A kérdező kommentje:
polgárháborúra gondoltam, csak nagyon fáradt vagyok, sajnálom, hogy e lírtam a kérdést.
és még 1 dolog NEM ÉN PONTOZTAM SENKIT, életembe nem pontoztam még se le, se fel választ XD.
14/21 A kérdező kommentje:
Hát ja, az utolsó válaszolónak igaza van, kimennek, mert 2-3X annyi pénzt kapnak külföldön. Nézd pl a tanári pályát :S Külföldön tisztelik, itt pedig a társadalom legalja.
Volt is lesz is. Ott voltak a 2006 os események. Az a magyarok egy jól látható összetűzése volt a korcsokkal. Tudjátok a magyar nemzetnél bátrabb vagy összetartóbb a világon nincsen. De itt rengeteg nép megfordult már, tatárok törökök, osztrákok, németek, oroszok és rengeteg korcsot nemzettek. Az ő leszármazottaik a rendőrök. A 2006os események jól igazolják a magyar mennyire hős és harcos nemzet. Akkor csúful levertük az Orbán féle (szándékosan nem gyurcsányt írok) rendőrséget és én rendőröket úgy futni tán még sohasem láttam. Végül ezen korcsok csak etikátlan harccal tudtak nyerni. Nos ennyit róluk, és ennyit rólunk.
2011. dec. 27. 23:36
Ám valahogy a híradókból mégis mindig kimarad a korcsok akkori csúfos veresége. Vajon miért?
2011. dec. 27. 23:38
Egy kérdésem van: ki harcolna ki ellen?
Nagyobb tüntetés/lövöldözés? Annak meg mi értelme van? Attól lesz munkahely? Attól emelkedni fog az életszínvonal? Elmbeteg, hülye emberek szerint biztosan. Értelmesek szerint biztosan nem. Bár... Szerintem itt többségben vannak előbbiek.
2011. dec. 27. 23:56
Háború nem lesz, ahhoz hadsereg kéne, az meg nincs.
A kormány ellen nagyobb lázadás nem várható, hacsak nem jön egy őszödi beszédnél jelentősen nagyobb sokkhatás.
Hosszabb /10-20 év/ távon magyar-cigány viszonylatban várható komolyabb összetűzés, de ha lesz valami, az sem lesz polgárháború méretű.
2011. dec. 28. 01:04
19/21 anonim válasza:
Magamtól nem gondoltam volna ilyenekre,de anyukám megemlítette és szerintem is lehet,hogy lesz.Az előző kérdezőkhöz írom:szerintem a nép harcolna a kormány ellen.Most novemberben bekapcsoltak egy olyan jelzőt,ami azt jelzi,hogy menj le a pincébe(ez egy emelesházban történt) amit 30 éve nem kapcsoltak be nálunk!! Én félek tőle,hogy lehet.
2011. dec. 30. 15:19
És 1981-ben volt háború?
A polgári védelmi létesítményeket megadott időközönként ellenőrizni kell.
2011. dec. 30. 23:07
Kapcsolódó kérdések: