Miért van ez? Csak én gondolom így, vagy mások is?
Egy normális házasságban a férj is besegít az otthoni munkákba,megbeszélik a teendőket,pl.kerti munka stb.Ezt persze nem árt még az esküvő előtt tisztázni.
Nagyon sok ismerősöm van,ahol a gyereket szinta mindig az apa viszi iskolába,együtt vásárolnak be,takarításkor is segít stb.
Ehhez az kell,hogy a házastársak között összhang legyen.
A kérdésre a válasz: vannak mások is. Férfi vagyok, és besegítek. :) De jobban teszem, ha a főzésből kimaradok, mert ahhoz nem értek. :D
Csak azt nem értem, ez miért a politika témakörbe került.
Természetes a szerepek változása, és jó, ha a nők is aktívan részt vesznek a család eltartásában.
Szerintem jó gondolat, hogy a GYES egy részét kötelező legyen a férfinak a gyerekkel töltenie.
Ebből adódik, hogy a nő sem dolgozhat hobbi jelleggel, hanem kapjon egyenlő munkáért egyenlő bért. (Ezt mellesleg a nőknek is követelniük kell, nem bízhatják a férfiakra a gesztenye kikaparását.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!