Melyik képviselő kölyke nemtudta nyelv vizsgát letenni, hogy miatta megváltoztatták a törvényt?
kihirdették már ezt a törvény és melyik?
csakmert nővéremet érintené mondjuk most éppen gyereket nevel és nincs benne a témában
"csakmert nővéremet érintené mondjuk most éppen gyereket nevel és nincs benne a témában"
Akkor a nővéred menjen takarítónőnek!
Ez az első lépcsője a Nyugatra vándorlás megszüntetésének.
Aki még a benn van a rendszerben az kiseprik gyorsan ezzel a törvénnyel.
Ha nem kötelező a nyelvvizsga úgyse se csinálja meg aki eddig nem szerezte meg és már egy hajszálra van a diplomájától - nyelvtudás nélkül meg nincs külföldi munkavállalás.
Jövőre jön a tandíj vagy röghöz kötés, akinek nincs pénze a milliós költségtérítésre, az úgyis rákényszerül az állami szerződésre és maradhat itthon.
utánanéztem és ez inkább olyan mint az ingatlanadó terve:tövényi lehetőség meglesz rá de az adott egyetem dönti el hogy lehetőséget ad erre a diákjainak,csökkentve ezzel saját presztizsét. Mint az ingatlanadónál is:és az önkormányzaté a fő döntés hogy alkalmazza e ,ám öngyilkosság mert akkor a polgármester búcsút inthet az újraválasztásának.
Én a törvényre vagy törvénytervezetre lettem volna kiváncsi ám csak személyeskedést kaptam.Nos ha már történetesen nővéremről van szó:ahova ő jár oda nemcsak egy nyelvvizsga kell nem és is akármilyen nyelvekből,képességei megvannak hozzá de egy csomó vizsgát már terhesen tett le az államvizsgákat meg kb két szoptatás közt,és azóta van újabb gyermeke tehát nem a szakma és karrier teszi ki most a mindennapjait.Nem mindegy hogy pár tízezer forintot beleinvesztáljon ha esetlen mégse feltétlenül kell, mitöbb babakocsival se menne nyelvvizsgázni csak ha minden kötél szakad.
Boldog hanukát az illetőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!