Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van még itt olyan, aki ez...

Van még itt olyan, aki ez után azt hiszi, Matolcsy épelméjű és gazd. Miniszternek való?

Figyelt kérdés
[link]

2011. dec. 23. 03:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"neki iPhone 4S kell több mint 100 ezerért, mert most az a divat."

És miért az a divat? Na látod...

2011. dec. 23. 12:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Na miért? Én nem tudom, padtársamnak van, és nem nagy cucc szerintem, ezért nem is értem miért az. Mindenféle idióta játékkal játszik az unalmas órákon, vagy Facebookozik. Több értelmes dologra ő sem használja a telefonáláson kívül.
2011. dec. 23. 13:04
 13/16 nem dávid ***** válasza:
59%
Matolcsinak a szeme se áll jó...
2011. dec. 23. 13:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Államcsőd előtt? Ausztriába mentik a pénzüket a magyarok

Külföldre, elsősorban osztrák bankokba mentik megtakarításaikat a magyarok. Az országból ömlik ki a pénz.

Akad olyan ausztriai bank, ahol a két ünnep között már minden időpont betelt, annyi magyar jelentkezett be számlanyitásra – tudta meg az azenpenzem.hu. Az elmúlt napokban szaporodott meg jelentősen azok száma, akik pénzüket már csak a határon túl érzik biztonságban.

Nyáron nagyon sok magyar indult Ausztriába, hogy legalább pénze egy részét ott helyezze el. Ezt követően azonban határozottan csökkent az érdeklődés, egészen a múlt hétig – tudta meg a lap egy kinti hitelintézetnél. Jelenleg viszont tömegessé vált a magyarok jelentkezése.

Nagyon sokan takarékbetétkönyvet váltanak ki, aminek nincs semmilyen fenntartási költsége, és a szokásosnál valamivel magasabb (a magyarországi bankok által ajánlottnak azonban ez még így sem éri el a felét sem) kamatot fizet. Bőven akadnak azonban olyanok is, akik folyószámlát, ehhez kártyát, sőt internetes kapcsolatot is igényelnek.

A határ közelében nem egy pénzintézet kifejezetten invitálja a magyarokat. A magyar nyelvű ügyintézésnek azonban ára van. Az ezeknél a bankoknál kínált kondíciók ugyanis általában kedvezőtlenebbek, mintha valaki például Bécsben nyitna számlát.

2011. dec. 23. 14:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha olyan biztosak vagytok magatokban, miért nem vesztek fel forint alapú hitelt? Simán vehetnétek aprópénzért házat kocsit...
2011. dec. 23. 14:22
 16/16 anonim ***** válasza:

"Ha olyan biztosak vagytok magatokban, miért nem vesztek fel forint alapú hitelt?"

A fizetés is vele együtt értéktelenedik. Ha te euróban kapod akkor visszavonom.

2011. dec. 24. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!