Költségtérítés => Önköltség?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy tavaly felvettek ktg. térítésesre, félévenként 150 ezer forint. Első évemet passziváltam, mert be szeretném fejezni az FSZ-t, amit egy középiskolában tanulok. Ezért jövőre nekem már csak aktív félévre kell bejelentkeznem.
A kérdésem, hogy aki ktg. térítésesen van, annak is fel fog növekedni a költségtérítés az önköltséges összegre? Plusz én ugye még semennyit nem fizettem be a passzív félévek miatt, ez befolyásol esetleg akármit is?
Sajnos sehol nem találtam utalást erre, hogy ezek a változtatások érintik-e bármilyen formában a jelenlegi ktg. térítéses hallgatókat, ezért szeretném a segítségeteket kérni, hátha többet tudtok mondani ezzel kapcsolatban. Köszönöm.
"Ha most ennyi embernek azt mondanák, hogy "bocs, jövőre dupla ennyit fizess", egy elég masszív és elég vad tömeg keletkezne."
A manyup pénzek elvételekor még nagyobb dühös tömeg volt az országban, többnyire otthon morgolódott mindenki. Úgyhogy a felsőoktatásban résztvevőktől végképp semmi félni valójuk.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!