Így anoním felhasználóként megmondanátok hogy kire szavaztok a 2010-es választáson?
Fidesz.
Megfigyelés: masszív Jobbikos többség van a válaszok között, amiből levonható a következtetés, hogy a válaszolók átlagéletkora 14-15 év körül lehet.
A válasz megírásának időpontja: 2009-05-19 20:13
Bocsika de nem tomh mibe vagy! én 18 vok, és mégis a jobbikra szavazok! Sőt m,ég anyámék is és a többi ismerösökm is szal befoghatnád...:S:S:@:@
Senkire, sőt, azon vagyok, hogy amennyiben az állampolgárra vonatkozik az alkotmányban foglalt népszuverenitás közvetlen (vagy választott _képviselő_ útján való) gyakorlása, tájékoztatom a győztest arról, hogy mivel én nem mondok le a szavazással a fenti jogról, így engem képviselni nem jogosult.
Akinek jó az a képviselet, ahol a számonkérés egyetlen formája, hogy legközelebb nem arra szavaz, az rohanjon X-elni. Én felelős képviseletet akarok, ha ez nincs, akkor nálam jobban senki nem képviseli az érdekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!